Obezbijeđeno dodatnih šest miliona za nove dionice auto-puta

Mediabiro
 • Autor onogost.me
 • 08.12.2022. u 21:39
Iz Ministarstva kapitalnih investicija (MKI) objavili su da je obezbijeđeno dodatnih šest miliona za nove dionice i nastavak realizacije projekta auto-puta Bar-Boljare.

“Nakon višemjesečne intezivne komunikacije Ministarstva kapitalnih investicija sa EBRD, Delegacijom EU u Crnoj Gori i Evropskom komisijom, i nakon pažljivo pripremane projektne aplikacije obezbijedili smo dodatnih šest miliona eura za dionicu puta Mateševo – Andrijevica, Smokovac – Farmaci, za nastavak realizacije projekta auto-puta Bar – Boljare, kao simbol podrške evropskoj perspektivi Crne Gore”, objavili su iz MKI na Tviteru.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.
  Ekstremno loši vremenski uslovi od sredine januara uzrokovali su brojna oštećenja na mreži i objektima Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), čija je sanacija koštala desetine hiljade eura, saopšteno je iz te kompanije.
  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.