Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:05
21.10.2019.

Otvorena vrata modernog Aroma marketa u Nikšiću

Kompanija Domaća Trgovina danas je otvorila još jedan komšijski Aroma market, na uglu Ulice Serdara Šćepana i Narodne omladine u Nikšiću.


„Potrošači se sve više vraćaju marketima u susjedstvu, kako bi na lak i brz način obavili kupovinu u prijatnom ambijentu. Zato smo se odlučili da otvorimo komšijski Aroma market u Nikšiću. Na površini od 390 kvadratnih metara, potrošačima nudimo veliki izbor pažljivo biranih artikala. Naša pekara, sa raznovrsnim hljebovima i ukusnim pecivima je prepoznata kao jedna od najboljih u Crnoj Gori, a sada će i Nikšićani imati priliku da se uvjere i u njen kvalitet. Dugogodišnji rad na unaprijeđenju kvaliteta usluge, raznovrsnost u svim kategorijama proizvoda bazirana je na razumijevanju potreba kupaca. Iz tog razloga u ponudi ćemo imati i pažljivo birano svježe voće i povrće, raznovrsna gotova jela, mesaru, veliki izbor delikatesa i sireva, kao i širok asortiman proizvoda italijanskog brenda Conad. Na taj način, Aroma će i našim kupcima u Nikšiću nastojati da obezbijedi lagodnu i cjenovno povoljnu kupovinu“, saopštila je Marina Čolović, poslovođa Aroma marketa.

Na dan otvaranja, kao i do sada, obezbijeđeni su brojni popusti, za prvih 200 kupaca podijeljeni su pokloni, a  pet potrošača koji su prvi obavili kupovinu u vrijednosti od preko 30 eura, na poklon su dobili domaćinsku korpu sa Aroma proizvodima.

Za potrošače koji posjete market, u utorak 22. oktobra, obezbijeđeno je pet poklon vaučera za iznos računa koji je viši od 100 eura. Već naredni dan, u srijedu 23. oktobra od 13h do 15h biće organizovano kolo sreće, a pravo učešća će imati kupci čija kupovina bude preko 10 eura. Dobitnike očekuju interesantne nagrade jer u Aroma marketima sve miriše na bolje.    

Sponzorisano

Ostale vijesti iz kategorije