Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:05
21.10.2019.

Otvorena vrata modernog Aroma marketa u Nikšiću

Kompanija Domaća Trgovina danas je otvorila još jedan komšijski Aroma market, na uglu Ulice Serdara Šćepana i Narodne omladine u Nikšiću.


„Potrošači se sve više vraćaju marketima u susjedstvu, kako bi na lak i brz način obavili kupovinu u prijatnom ambijentu. Zato smo se odlučili da otvorimo komšijski Aroma market u Nikšiću. Na površini od 390 kvadratnih metara, potrošačima nudimo veliki izbor pažljivo biranih artikala. Naša pekara, sa raznovrsnim hljebovima i ukusnim pecivima je prepoznata kao jedna od najboljih u Crnoj Gori, a sada će i Nikšićani imati priliku da se uvjere i u njen kvalitet. Dugogodišnji rad na unaprijeđenju kvaliteta usluge, raznovrsnost u svim kategorijama proizvoda bazirana je na razumijevanju potreba kupaca. Iz tog razloga u ponudi ćemo imati i pažljivo birano svježe voće i povrće, raznovrsna gotova jela, mesaru, veliki izbor delikatesa i sireva, kao i širok asortiman proizvoda italijanskog brenda Conad. Na taj način, Aroma će i našim kupcima u Nikšiću nastojati da obezbijedi lagodnu i cjenovno povoljnu kupovinu“, saopštila je Marina Čolović, poslovođa Aroma marketa.

Na dan otvaranja, kao i do sada, obezbijeđeni su brojni popusti, za prvih 200 kupaca podijeljeni su pokloni, a  pet potrošača koji su prvi obavili kupovinu u vrijednosti od preko 30 eura, na poklon su dobili domaćinsku korpu sa Aroma proizvodima.

Za potrošače koji posjete market, u utorak 22. oktobra, obezbijeđeno je pet poklon vaučera za iznos računa koji je viši od 100 eura. Već naredni dan, u srijedu 23. oktobra od 13h do 15h biće organizovano kolo sreće, a pravo učešća će imati kupci čija kupovina bude preko 10 eura. Dobitnike očekuju interesantne nagrade jer u Aroma marketima sve miriše na bolje.    

Sponzorisano

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:21
  14.11.2019.

  Prosječna ponderisana efektivna kamatna stopa na odobrene kredite, koja obuhvata sve njihove troškove, pala je u avgustu 0,01 procentni poen i iznosila je 6,16 odsto, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

 • 15:02
  14.11.2019.

  Koncepcija Restorana hotela Onogošt je zamišljena tako da će doručak i ručak biti na principu švedskog stola. Vrijeme doručka je od 8 do 12h, a ručka od 13 do 17h. Na švedskom stolu će se naći proizvodi iz Nikšića, tačnije ukusi sa Vučja, a ponuda je prvenstveno zasnovana na crnogorskoj nacionalnoj kuhinji”, kazao je ispred Onogošta Đoko Krivokapić prilikom svečanog otvaranja restorana.

 • 12:13
  14.11.2019.

  Od uvođenja tarifnih paketa 1. juna, zaključno sa oktobrom, potpisano je oko 15 hiljada ugovora o snabdijevanju električnom energijom, a nešto više od 2,5 hiljada domaćinstava odlučilo se za neki od tri nova modela, saopšteno je iz Elektroprivrede (EPCG).

 • 12:47
  13.11.2019.

  Dobro poznati sportski dizajn je spojen sa vrhunskom udobnošću, što nam donosi trendi modele koji će biti hit gradskih ulica.