Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
14:39
16.10.2019.

Poziv studentima za obavljanje prakse u državnim organima

Uprava za kadrove objavila je javni poziv za studente završnih godina studija za obavljanje prakse u državnim organima i organima lokalne samouprave.


"U cilju sticanja praktičnih znanja i vještina iz određenih oblasti, a u skladu sa mjerom iz Plana optimizacije javne uprave Crne Gore 2018-2020, u periodu od 1. novembra 2019. godine do 1. marta 2020. godine, studentima završnih godina studija će biti omogućeno obavljanje prakse u državnim organima i organima lokalne samouprave. Za obavljenu praksu nije predviđena novčana nadoknada”, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave.

Zainteresovani studenti završnih godina studija, prijave podnose Upravi za kadrove do 1. novembra 2019. godine, elektronskim putem na email: [email protected]

Uz prijavu, studenti elektronskim putem dostavljaju i potvrdu obrazovne ustanove u kojoj je naznačena godina studiranja i oblast obrazovanja.

Studenti mogu podnijeti prijavu za jedan ili više državnih organa ili organa lokalne samouprave, za koji ispunjavaju uslove u pogledu vrste obrazovanja.

Za dodatne informacije, studenti mogu kontaktirati Ninu Kovačević, Uprava za kadrove, br. tel: 020/202-290

Ostale vijesti iz kategorije