Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
19:47
9.9.2019.

Tehnopolis: Od freelancinga do preduzetništva

U CODE Hub-u Nikšić, u srijedu, 18. septembra, od 18h održaće se deveti po redu Starting-up in Nikšić događaj. Ovog puta gošća je Bojana Perović, osnivačica konsultantske agencije Minuta Consulting.


"Bojana će govoriti o tome kakvo je njeno iskustvo rada kao freelancer-ke na Upwork platformi, na koji način se određuje satnica koju možete smatrati prihvatljivom za prvi i svaki sljedeći posao, kako da pronađete poslodavca, te kako je promijenila mindset freelancerke na preduzetnički. Pronaći motivaciju za pokretanje posla nije lako, naročito u sredinama kao što je naša kada svi kažu „nećeš uspjeti“ i prije nego što počneš. Potrebno je vjerovati u sebe i u to da si na pravom putu, ideje će se nizati, a uspjeh je neizostavan. Bojana je kroz dosadašnji višegodišnji rad dokazala da je upornost ključ razvoja dobrog biznisa", naveli su iz Tehnopolisa.

Za kraj su dodali da svi zainteresovani, koji žele da čuju još jednu priču o uspješnom preduzetništvu u Crnoj Gori. su dobrodošli.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:09
  17.9.2019.

  Svečana ceremonija potpisivanja kreditnog aranžmana Elektroprivrede Crne Gore sa Njemačkom razvojnom bankom (KfW), biće upriličena sjutra u 9.30h u hidroelekrtani “Perućica”.

 • 15:30
  17.9.2019.

  Privrednici, kooperative i zainteresovane strane sa područja opštine Nikšić biće u prilici da se sjutra detaljnije upoznaju sa mogućnostima podrške koju mogu ostvariti kroz objavljeni drugi javni poziv za dodjelu sredstava finansijske podrške kroz IPARD program namijenjen preradi, a koji je objavljen 4. septembra.

 • 08:23
  17.9.2019.

  Centar za obrazovanje odraslih “Onogošt school” Nikšić, u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, juče je počeo sa obukom za sticanje stručne kvalifikacije za zanimanja pomoćni kuvar/ica i recepcioner/ka.

 • 18:35
  16.9.2019.

  U Crnoj Gori ove sedmice je 33,59 hiljada nezaposlenih, 0,7 odsto manje nego prethodne, pokazuju podaci Zavoda za zapošljavanje (ZZZ).