Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
19:47
9.9.2019.

Tehnopolis: Od freelancinga do preduzetništva

U CODE Hub-u Nikšić, u srijedu, 18. septembra, od 18h održaće se deveti po redu Starting-up in Nikšić događaj. Ovog puta gošća je Bojana Perović, osnivačica konsultantske agencije Minuta Consulting.


"Bojana će govoriti o tome kakvo je njeno iskustvo rada kao freelancer-ke na Upwork platformi, na koji način se određuje satnica koju možete smatrati prihvatljivom za prvi i svaki sljedeći posao, kako da pronađete poslodavca, te kako je promijenila mindset freelancerke na preduzetnički. Pronaći motivaciju za pokretanje posla nije lako, naročito u sredinama kao što je naša kada svi kažu „nećeš uspjeti“ i prije nego što počneš. Potrebno je vjerovati u sebe i u to da si na pravom putu, ideje će se nizati, a uspjeh je neizostavan. Bojana je kroz dosadašnji višegodišnji rad dokazala da je upornost ključ razvoja dobrog biznisa", naveli su iz Tehnopolisa.

Za kraj su dodali da svi zainteresovani, koji žele da čuju još jednu priču o uspješnom preduzetništvu u Crnoj Gori. su dobrodošli.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:04
  21.2.2020.

  Za unapređenje upravljanja vodnim resursima Vlada u saradnji sa međunarodnim partnerima realizuje projekte vrijednosti preko 30 miliona eura, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović povodom predstavljanja rezultata jednog od projekata - IPA projekta „Jačanje kapaciteta za implementaciju Okvirne direktive o vodama u Crnoj Gori“.

 • 12:10
  21.2.2020.

  Aukcija državnih zapisa sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijednih 30 miliona eura, treća ovogodišnja, biće održana u utorak.

 • 16:00
  20.2.2020.

  Dođite da zajedno proslavimo naš rođendan, uz fantastične popuste i iznenađenja za sve kupce!

 • 14:44
  20.2.2020.

  Prosječna tržišna cijena kvadratnog metra stana u novogradnji u Crnoj Gori u četvrtom kvartalu 2019. iznosila je 1.212 eura, dok je u kategoriji solidarna stambena izgradnja kvadrat u prosjeku 652 eura, pokazuju podaci Monstata.