Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
19:32
12.7.2020.

ZZZCG otvorio vanredne mailove radi komunikacije sa strankama

Zbog složene epidemiološke situacije u državi, a u skladu sa preporukama Vlade Crne Gore i Nacionalnog  koordinacionog tijela, Zavod za zapošljavanje Crne Gore sprovodiće sve neophodne mjere kako bi se obezbijedili uslovi za nesmetanu zaštitu javnog zdravlja i spriječilo širenje novog koronavirusa, saopšteno je iz ZZZCG.


U tom smislu, a u cilju zaštite svih korisnika prava i usluga i svojih zaposlenih, Zavod je za potrebe rada u vrijeme trajanja privremenih mjera otvorio mailove radi komunikacije sa strankama, za sve opštine.

Korisnici iz Nikšića mogu se obratiti na mail [email protected].

Zavod za zapošljavanje Crne Gore moli poslodavce da izvještaje o stručnom osposobljavanju osoba sa stečenim visokim obrazovanjem dostavljaju putem vanrednih mailova.

“Zavod još jednom apeluje na sve korisnike prava i usluga da se, prilikom dolaska u biroe rada, pridržavaju svih propisanih mjera kako bi doprinijeli obezbjeđivanju uslova za nesmetanu zaštitu javnog zdravlja i sprječavanje širenja virusa korona”, poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:16
  9.8.2020.

  Iako će možda u prvi mah zazvučati čudno i neobično, Nikšić je odnedavno postao jedan od rijetkih gradova koji se može pohvaliti proizvodnjom najpopularnije poslastice na svijetu- čokolade.

 • 16:55
  8.8.2020.

  Preduzeća koja se bave poslovima zastupanja pred carinskim organom smatraju da trenutno ne postoji nijedan uslov za poskupljenje namirnica, iako se poslovanje u tom sektoru obavlja u otežanim okolnostima, saopštili su iz Odbora Udruženja špeditera Privredne komore (PKCG).

 • 14:28
  8.8.2020.

  Program intervencija na tržištu koji je pokrenut kroz drugi Vladin paket mjera uspješno se realizuje i daje rezultate, ocijenjeno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

 • 10:00
  8.8.2020.

  Isplata jednokratne novčane pomoći od 200 eura za 8.522 porodice korisnika materijalnog obezbjeđenja počeće u ponedjeljak 10. avgusta, najavljeno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.