ČITAOCI ŠALJU: Parking kod zgrada pretvorili u zonu III

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 06.02.2023. u 08:29
Čitalac našeg portala obratio nam se povodom problema stanara kvarta preko puta hotela (oivičen ulicama Nikole Tesle od Suda do hotela, Jola Piletića i Serdara Šćepana).

“Naime, prije nekoliko dana je postavljena tabla sa slike 1. Pet zgrada u kvartu je dobilo nula mjesta za parkiranje (tj. postojeći parking, koji je i onako mali za pet zgrada, je pretvoren preko noći u parking zonu III). Od petka Parking servis Nikšić naplaćuje kazne stanarima ovih zgrada”, naveo je čitalac portala Onogošt.

On je ovim putem uputio par pitanja pitanja Parking servisu.

“Gdje mi, koji u ovim zgradama živimo preko tri decenije, nikad nam niko nije naplaćivao parkiranje u dvorištu naših zgrada, i imamo samo jedno auto po domaćinstvu, treba da parkiramo automobile? Napominjem da garaže nijedna od zgrada nema, a da ih parkiramo na balkonima i nije baš komforno. Takođe, da li mogu da objasne zašto je ova diskriminacija izvršena, pošto nijednom drugom kvartu ni zgradi u gradu nije oduzet parking ispred same zgrade, kao i koji Zakon ovo propisuje i dozvoljava?”, dodao je on.

Portal Onogošt je pitanja proslijedio Parking servisu i tokom dana očekujemo odgovore.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  5

  1. Bruka.Stanari da plaćaju parking?Treba jos i ulaz u zgradu da nam naplacuju!!!!Treba peticiju pisati,jer danas ta ulica a sjutra ce nasa-vasa biti numerisana😡…

  2. Sramno! Sad bi trebalo Parking servis da se izvini, ukloni oznaku za parking i poništi ove kazne, a umjesto toga možemo očekivati da daju neko nesuvislo obrazloženje i pokušaju i ostalim zgradama ovo da urade. Peticija, i to odmah!

  3. Миодраг

   Исто су урадили и у Игало…шта рећи банда !! какав дупли коментар?

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
  Ukupan broj stanovništva koje se selilo unutar Crne Gore u 2022. godini iznosi 6. 960. To pokazuju zvanični podaci Monstata o unutrašnjim migracijama.