Brajović: Život u Nikšiću znatno unaprijeđen

238937_ivan-brajovic-beta_f
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2016. u 14:03

Uvaženi predsjedniče Opštine, predsjedniče skupštine Opštine, građanke i građani,  u ime Socijaldemokrata Crne Gore i u svoje ime koristim priliku da čestitam Dan opštine Nikšić, saopštio je lider Socijaldemokrata Ivan Brajović.

“Ono što je u prethodnim godinama postignuto na planu razvoja ovog grada pokazuje da je život u Nikšiću znatno unaprijeđen, ali da svakako stoji otvoren prostor za brojna ulaganja i nove projekte. Ova najveća crnogorska opština, raspolaže brojnim potencijalima, a uz pomoć pravih investicija i adekvatnom raspodjelom resursa, uvjeren sam da će u godinama koje slijede, Nikšić ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak”, kazao je Brajović.

Ono za šta se Socijaldemokrate posebno zalažu, kako navodi, a na šta svi skupa moramo biti usmjereni, jeste  obezbjeđivanje boljih mogućnosti za mlade ljude, jer  ulaganjem u njihovu budućnost investiramo u ljepšu budućnost Nikšića.

“Neophodno je da svi, postepenim koracima, damo svoj doprinos adekvatnom razvoju industrijske proizovodnje i podizanju nivoa sveukupnog životnog standarda ljudi u ovom gradu. U uvjerenju da će naredne godine donijeti očekivani prosperitet gradu i svim njegovim građanima, još jednom čestitam Dan opštine”, poručio je Brajović.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.