Brajović: Život u Nikšiću znatno unaprijeđen

238937_ivan-brajovic-beta_f
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2016. u 14:03

Uvaženi predsjedniče Opštine, predsjedniče skupštine Opštine, građanke i građani,  u ime Socijaldemokrata Crne Gore i u svoje ime koristim priliku da čestitam Dan opštine Nikšić, saopštio je lider Socijaldemokrata Ivan Brajović.

“Ono što je u prethodnim godinama postignuto na planu razvoja ovog grada pokazuje da je život u Nikšiću znatno unaprijeđen, ali da svakako stoji otvoren prostor za brojna ulaganja i nove projekte. Ova najveća crnogorska opština, raspolaže brojnim potencijalima, a uz pomoć pravih investicija i adekvatnom raspodjelom resursa, uvjeren sam da će u godinama koje slijede, Nikšić ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak”, kazao je Brajović.

Ono za šta se Socijaldemokrate posebno zalažu, kako navodi, a na šta svi skupa moramo biti usmjereni, jeste  obezbjeđivanje boljih mogućnosti za mlade ljude, jer  ulaganjem u njihovu budućnost investiramo u ljepšu budućnost Nikšića.

“Neophodno je da svi, postepenim koracima, damo svoj doprinos adekvatnom razvoju industrijske proizovodnje i podizanju nivoa sveukupnog životnog standarda ljudi u ovom gradu. U uvjerenju da će naredne godine donijeti očekivani prosperitet gradu i svim njegovim građanima, još jednom čestitam Dan opštine”, poručio je Brajović.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.