Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:54
25.10.2021.

Dnevnom centru uručili kompjuter sa pratećom opremom

Savjet mjesne zajednice nikšićka Župa uručio je danas JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću, kompjuter sa pratećom opremom.


„Imajući u vidu činjenicu da je jedan broj korisnika usluga ove ustanove iz Župe, željeli smo da se na jedan skroman način zahvalimo ljudima koji vode ovu ustanovu, vaspitačima koji brinu o korisnicima, a isto tako da bar malo doprinesemo boljoj socijalizaciji osoba koje koriste usluge ovoga centra, jer nam je želja da oni postanu ravnopravni činioci ovoga društva, a da bi se to desilo moramo svi zajedno svojim činjenjem za njih obezbijediti sve potrebne uslove“, kazao je predsjednik Savjeta mjesne zajednice, Dragoljub Radulović.

On je kazao da će Savjet u narednom periodu nastojati, shodno mogućnostima, da pomogne Dnevni centar, istakavši da uspjeh u radu korisnika ove ustanove treba sve da raduje.

Radovan Dragnić, v.d. direktora Dnevnog centra, zahvalio se na donaciji i kazao da će ona značajno pomoći u svakodnevnom radu ustanove.

Ostale vijesti iz kategorije