Dvoje uhapšenih u Nikšiću: Žena vozila sa 2,38 promila alkohola u krvi, muškarac sa 2,94

Twitter
  • Autor onogost.me
  • 17.08.2022. u 10:41
Nikšićka policija uhapsila je L.K. (58) i D.B. (27) iz našeg grada zbog vožnje pod dejstvom akohola.

“Nikšićka policija je sinoć uhapsila L.K.(58) koja je upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.38 kg g/kg”, naveli su oni.

Takođe, sinoć je u Nikšiću uhapšen i vozač D.B.(27).

“Kod njega je ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.94 g/kg”, objavila je Uprava policije na Twitter-u.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

2

  1. razvaljotka koko

    A dje je ova nevjesta od 58 ljeta ‘gostovala’ kad je ovoliko napumpala🤣 mora da je bio neki rodjendan 🥳🥳🥳

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Gotovo 300 pacijenata dnevno posjeti jednu od privatnih klinika u Crnoj Gori. Tako ne iznenađuje podatak da je jedan lanac klinika i laboratorija samo prošle godine prihodovao više od 3 miliona eura. Kod privatnika se, kako poručuju ljekari najviše liječe građani s primorja i iz centralnog dijela države. Oni koji su prinuđeni da plaćaju te usluge poručuju da za zdravlje ništa nije skupo.
Skupština Crne Gore usvojila je danas predloženi rebalans budžeta. Podršku tom predlogu dao je 41 poslanik, jedan je bio protiv a 13 je bilo uzdržano. Većinom glasova, usvojena je i odluka o zaduženju za 2022. godinu.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.