Ecopatriotizam objavio snimak: Tvrde da Komunalno ilegalno odlaže otpad

screenshot/Ecopatriotizam Facebook
 • Autor onogost.me
 • 06.09.2023. u 16:22
Pokret Ecopatriotizam na svojoj Fejsbuk stranici objavio je snimak gdje, kako tvrde, Komunalno preduzeće Nikšić svakodnevno ilegalno odlaže bio otpad na jednoj lokaciji.

Iz Ecopatriotizma tvrde da je snimak nastao danas, kao i da otpad spaljuje Komunalno preduzeće.

Na snimku se čuje kako jedan od radnika govori: “Nije moja firma, to je Komunalno.”

“Čekalo se dvije i po godine za ovaj trenutak. Građani nisu ludi, mi nismo dokone jer znamo da smo u istini. Dragi Nikšićani, u ime svih apela, prijava i ukazivanja. U ime svih čekanja da se svjedoči ovom trenutku, prilažemo čist dokaz da DOO Komunalno Nikšić ilegalno, svakodnevno odlaže bio otpad. Naime, kada smo dobile inforamciju o lokaciji gdje se otpad deponuje, pojavile smo se na licu mjesta. Nakon svega nekoliko minuta radnici su došli da odrade svoj dio posla po nalogu direktora.

Napominjemo, bio otpad se ne smije odlagati na ovakav način, s obzirom da se moraju znati precizne lokacije za odlaganje istog. Da ironija bude veća otpad ujedno spaljuje Komunalno preduzeće”, piše u objavi Ecopatriotizma na društvenoj mreži Fejsbuk uz objavljeni snimak.

Portal Onogošt je povodom snimka i tvrdnji Ecopatriotizma kontaktirao Komunalno preduzeće i očekujemo odgovor.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).