FOTO: Otpad u koritu Bistrice

bistrica_otpad
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 04.04.2017. u 06:15

Korito i obale Bistrice odavno pojedincima služe kao deponije za odlaganje smeća.

Na više mjesta duž toka ove rijeke, nalaze se velike količine otpada, a jedno od njih je na Oštrovcu.

Neodgovorni građani ponekad i zapale otpad, a kako to izgleda, vidi se na jednoj od fotografija koje nam je poslao mještanin, koji kaže da je stanje takvo otkad živi tu.

„Sada, ponedjeljkom dolaze radnici Komunalnog preduzeća, ali džabe“, rekao je on.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.