Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:01
28.2.2020.

FOTO: Sniježna idila na Vučju

Snijeg na Vučju počeo je da pada juče, a nastavio tokom noći i danas, tako da trenutna visina sniježnog pokrivača iznosi oko 25cm, kazala je za naš portal Marija Lalović, PR tog ski centra.


Trenutno, kako je rekla, rade na organizaciji aktivnosti za vikend, a postoji mogućnost i da će se sjutra i preksjutra organizovati dnevne žurke. Ono što je sigurno, mališani će svakako moći da uživaju u sankanju.

„Snijeg trenutno pada. Što se tiče žičare, ona još nije u funkciji. Za to nam treba još mala količina snijega. Do kraja dana vidjećemo da li za vikend da organizujemo dnevne žurke“, kazala nam je ona.

I bez snijega dani su Ski centru su prolazili dinamično.

„Nama su tu trenutno djeca na „Kampu u prirodi“, a 14. i 15. marta slijedi i Winter kup“, najavila je ona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:55
  29.3.2020.

  U okviru kampanje Instituta za javno zdravlje #OstaniDoma, UNICEF i Udruženje Roditelji pokrenuli su izazov #IgrajSeDoma i pozvali roditelje da im šalju kratke video-snimke raznih igara s djecom predškolskog uzrasta, do jednog minuta trajanja.

 • 17:53
  29.3.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:19
  29.3.2020.

  Predsjednik Vlade Duško Marković kazao je da naša zemlja za sada zahvaljujući naporima i složnom djelovanju i požrtvovanju vlada situacijom u vezi sa koronavirusom, ali da najteži dani tek predstoje te je stoga potrebna čvrsta disciplina i poštovanje naredbi i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

 • 13:54
  29.3.2020.

  U KCCG je preminula druga osoba pozitivna na koronavirus.