Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:01
28.2.2020.

FOTO: Sniježna idila na Vučju

Snijeg na Vučju počeo je da pada juče, a nastavio tokom noći i danas, tako da trenutna visina sniježnog pokrivača iznosi oko 25cm, kazala je za naš portal Marija Lalović, PR tog ski centra.


Trenutno, kako je rekla, rade na organizaciji aktivnosti za vikend, a postoji mogućnost i da će se sjutra i preksjutra organizovati dnevne žurke. Ono što je sigurno, mališani će svakako moći da uživaju u sankanju.

„Snijeg trenutno pada. Što se tiče žičare, ona još nije u funkciji. Za to nam treba još mala količina snijega. Do kraja dana vidjećemo da li za vikend da organizujemo dnevne žurke“, kazala nam je ona.

I bez snijega dani su Ski centru su prolazili dinamično.

„Nama su tu trenutno djeca na „Kampu u prirodi“, a 14. i 15. marta slijedi i Winter kup“, najavila je ona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:17
  10.7.2020.

  Sekretarijat za prostorno planiranje, komunalne poslove i saobraćaj nije izdao urbanističko-tehničke uslove ni za jedan objekat koji je izgrađen pored Kapetanovog jezera, saopštila je Ljiljana Rakočević, koja je na čelu tog Sekretarijata.

 • 07:53
  10.7.2020.

  Veterani Sutjeske juče su obišli renoviranu spomen česmu, podignutu u čast Borislava Gajice Đurovića, fudbalera koji je zajedno sa njima nastupao za “plave”, a kasnije sa uspjehom igrao za beogradski Partizan, kao i za španski Valjadolid.

 • 22:07
  9.7.2020.

  U prvih pola godine sudovi su riješili 99,3 odsto predmeta, čime su predsjednici sudova i sudije dokazali da se svojim radom i postignutim rezultatima sudska vlast oduprla svim pritiscima, poručila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

 • 21:11
  9.7.2020.

  Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina, saopšteno iz Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).