Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:21
9.1.2019.

FOTO: Sniježna idila u gradu pod Trebjesom

Snijeg koji je najavljen sinoć širom naše države, u Nikšiću je već jutros u 7h dostigao visinu od 18 cm.


S obzirom da i dalje pada neprestano, već sada je visina sniježnog pokrivača mnogo veća.

Ipak, sigurno mu se nijesu obradovali vlasnici objekata koji su u obavezi da čiste snijeg sa prilaznih puteva i staza i posipaju odgovarajućim materijalom u slučaju poledice.

Podsjetimo, građani su dužni i da uklone snijeg i led sa krovova zgrada, jer će u suprotnom platiti kaznu od 20 do 3.000 eura.

Takođe, kako su ranije naveli iz Komunalnog preduzeća, ukoliko pravna i fizička lica ne izvrše ovu obavezu, te zbog toga nastupi šteta na tijelu i imovini trećih lica, u cjelini će za nju odgovarati po principu objektivne odgovornosti.

Prema podacima sa sajta Weather2Umbrella, padavine se očekuju sve do kraja dana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:18
  24.6.2019.

  Na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore ove godine upisaće se 315 brucoša, i to na devet studijskih programa: Sociologija, Filozofija, Istorija, Geografija, Pedagogija, Predškolsko vaspitanje, Psihologija, Obrazovanje učitelja i Obrazovanje učitelja na albanskom jeziku.

 • 12:20
  24.6.2019.

  Odlukom Vijeća Filozofskog fakulteta u Nikšiću 19. juna ove godine formiran je Centar za obuku nastavnika. 

 • 11:16
  24.6.2019.

  Stari zanati polako odumiru, ali dok je pojedinaca, kaže Nikšićanin Adnan Mehmedović, ima i nade da neće potpuno zamrijeti.

 • 10:26
  24.6.2019.

  Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režim saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne signalizacije.