Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:30
19.4.2019.

Grupa mladića još jednom oduševila

Grupa volontera, koja je ranije u par navrata „intervenisala“ na oštećenom dječjem igralištu u parku, prijatno je iznenadila sugrađane još jednom svojom akcijom na istom mjestu.


U želji da gradski park izgleda ljepše, kao i da uslovi za igru i boravak u njemu budu bolji, oni su na sličan način, kao i prije par godina, oduševili sugrađane, naročito one najmlađe.

Momci koji insistiraju na anonimnosti postavili su nove ljuljaške, i popravili klackalice, pa je igralište ponovo u potpunosti u funkciji.

Prije dvije godine, oni su ofarbali kompletan mobilijar, obnovili klackalice i postavili nove daske za sjedjenje budući da su već duže vrijeme bile uništene, a nakon samo nekoliko mjeseci izradili su i nove ljuljaške.

Pitanje je vremena kada će ista grupa mladića izvesti novu akciju u parku, vjerovatno čim se za tim ponovo ukaže prilika.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:07
  17.1.2021.

  U Crnoj Gori u nižim predjelima saobraća se po pretežno suvim putevima, dok je na sjeveru i ponegdje u centralnim predjelima izražena poledica, a mjestimično i slabije sniježne padavine, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 08:43
  17.1.2021.

  Prijatelji, umjetnici, privatnici, firme, lokali, građani ovih dana su ujedinjeni u jednom - prikupiti novac za liječenje osamnaestogodišnjem Danilu Goluboviću.

 • 08:18
  17.1.2021.

  Jednom od od roditelja/staratelja/hranitelja/usvojitelja ili samohranom roditelju djeteta koje nije starije od 11 godina života i djeteta sa posebnim obrazovnim potrebama - smetnjama u razvoju obezbijeđeno je pravo na plaćeno odsustvo sa rada tokom online sistema učenja tokom drugog polugodišta školske 2020-2021. godine, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

 • 08:07
  17.1.2021.

  Portal Onogošt sprovodiće do kraja avgusta 2021.  godine projekat „Piši, traži, istražuj sa nama“ uz pomoć Birtanskog savjeta, kroz Program Media for All.