Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:30
19.4.2019.

Grupa mladića još jednom oduševila

Grupa volontera, koja je ranije u par navrata „intervenisala“ na oštećenom dječjem igralištu u parku, prijatno je iznenadila sugrađane još jednom svojom akcijom na istom mjestu.


U želji da gradski park izgleda ljepše, kao i da uslovi za igru i boravak u njemu budu bolji, oni su na sličan način, kao i prije par godina, oduševili sugrađane, naročito one najmlađe.

Momci koji insistiraju na anonimnosti postavili su nove ljuljaške, i popravili klackalice, pa je igralište ponovo u potpunosti u funkciji.

Prije dvije godine, oni su ofarbali kompletan mobilijar, obnovili klackalice i postavili nove daske za sjedjenje budući da su već duže vrijeme bile uništene, a nakon samo nekoliko mjeseci izradili su i nove ljuljaške.

Pitanje je vremena kada će ista grupa mladića izvesti novu akciju u parku, vjerovatno čim se za tim ponovo ukaže prilika.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:11
  25.8.2019.

  Naučni radovi sa najprestižnijeg naučnog skupa u sportskim naukama, CSA konferencije, koja će biti održana u Cavtatu od 2. do 5. aprila 2020. godine, ući će u Web of Science, globalnu bazu podataka. 

 • 15:56
  25.8.2019.

  Uprava policije je u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom sprovela akciju “Kargo” i uhapsila šest osoba za koje se sumnja da su se kao članovi kriminalne organizacije duži vremenski period bavila regionalnim krijumčarenjem droga.

 • 10:10
  25.8.2019.

  Na putu ka Župi ovih dana bruje mašine. U toku je rekonstrukcija oko šest kilometara dugog dijela glavne saobraćajnice ka toj mjesnoj zajednici. Epilog je to brojnih proljećnih protesta i zborova mještana Župe koji su bili uporni u svojim zahtjevima prema lokalnoj upravi.

 • 09:23
  25.8.2019.

  U Crnoj Gori danas će intenzitet saobraćaja na važnijim saobraćajnicama biti pojačan, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).