Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:30
19.4.2019.

Grupa mladića još jednom oduševila

Grupa volontera, koja je ranije u par navrata „intervenisala“ na oštećenom dječjem igralištu u parku, prijatno je iznenadila sugrađane još jednom svojom akcijom na istom mjestu.


U želji da gradski park izgleda ljepše, kao i da uslovi za igru i boravak u njemu budu bolji, oni su na sličan način, kao i prije par godina, oduševili sugrađane, naročito one najmlađe.

Momci koji insistiraju na anonimnosti postavili su nove ljuljaške, i popravili klackalice, pa je igralište ponovo u potpunosti u funkciji.

Prije dvije godine, oni su ofarbali kompletan mobilijar, obnovili klackalice i postavili nove daske za sjedjenje budući da su već duže vrijeme bile uništene, a nakon samo nekoliko mjeseci izradili su i nove ljuljaške.

Pitanje je vremena kada će ista grupa mladića izvesti novu akciju u parku, vjerovatno čim se za tim ponovo ukaže prilika.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:09
  8.3.2021.

  U Crnoj Gori će sjutra biti pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina, na sjeveru, u višim predjelima snijeg, a u nižim snijeg i kiša.

 • 19:22
  8.3.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 12:30
  8.3.2021.

  Nevladina organizacija (NVO) „Izvor života" danas je u sklopu akcije „Pokloni cvijet“ obradovala dame zaposlene u Centru za socijalni rad, Udruženju Defendologija, volonterke Crne Gore, kao i brojne sugrađanke na nikšićkom Trgu slobode.

 • 11:54
  8.3.2021.

  U Vojsci Crne Gore (VCG) trenutno je zastupljeno 14,7 odsto žena, a većina njih su profesionalna vojna lica, saopštili su iz Ministarstva odbrane navodeći da podržavaju veće učešće žena u sistemu odbrane.