Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
16:52
3.8.2020.

Kličevo: Požar u dvorištu starog vojnog magacina

U dvorištu starog vojnog magacina u Kličevu, u blizini Osnovne škole "Milija Nikčević", danas je izbio veliki požar.


Na terenu je trenutno ekipa vatrogasaca koja gasi vatru sa dva vozila.

Požar je prvo izbio na obližnjim livadama. Mještani su zajedno sa vatrogascima gasili vatru prije nego je zahvatila veliki broj paleta pored magacina, koji je sad u privatnom vlasništvu.

Glavna kapija magacna bila je zatvorena pa su vatrogasci morali da preskoče ogradu sa bodljikavom žicom, nakon čega su prišli bliđe požaru i uspjeli da gase iz neposredne blizine.


Za sada su potrošili tri cistijerne vode.

Veselin Garadsević, načelnik službe zaštite i spasavanja Nikšić, kazao je da su bili ugroženi Distributivni centar i privatni objekti Gredića i dodao je i da će se požar ubrzo staviti pod kontrolu i da ne bi trebalo da bude veće materijalne štete.
 
Gardašević je kazao i da su danas imali intevencije na više lokacija u gradu. On je dodao i da je jedna vikendica u mjestu Gradac, prema Krnovu, prije pola sata spašena od vatre.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:19
  22.9.2020.

  Univerzitet Crne Gore spremno dočekuje početak studijske godine uz strogo pridržavanje Preporuka za zaštitu zdravlja studenata i zaposlenih u visokoškolskom obrazovanju tokom trajanja pandemije COVID-19 Instituta za javno zdravlje, zaključak je današnjeg proširenog rektorskog kolegijuma, kojim je predsjedavao rektor Univerziteta Danilo Nikolić, saopšteno je sa UCG.

 • 19:05
  22.9.2020.

  Na sjevernoj Zemljinoj polulopti danas je počela jesen, dok je istovremeno za stanovnike južne polulopte nastupilo proljeće.

 • 18:27
  22.9.2020.

  Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja uspješno nastavljaju aktivnosti u cilju sprečavanja pojave bolesti afričke kuge svinja na teritoriji Crne Gore.

 • 16:53
  22.9.2020.

  Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja u saradnji sa AD „Pivara Trebjesa“ iz Nikšića, u periodu od 10. do 20. septembra 2020. godine realizovao je preventivu kampanju „Kad pijem ne vozim", saopšteno je iz Uprave policije.