Autor: onogost.me
Foto: Facebook
20:26
21.1.2022.

Kovačević: Velika radost susreta sa našim Novakom

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević susreo se danas sa teniserom Novakom Đokovićem kod manastira Ostrog.


Kovačević je fotografiju sa Đokovićem objavio na Fejsbuk profilu.

"Ovih dana planiram da obavim veliki broj razgovora sa građanima Nikšića... Počeo sam od počasnog. Velika radost susreta sa našim Novakom pod Ostrogom", naveo je Kovačević na Fejsbuku.

Đoković je danas posjetio manastir Ostrog i sastao se sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem.

Na predlog Kovačevića, lokalni parlament u septembru prošle godine proglasio je Đokovića za počasnog građanina Nikšića.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:29
  28.5.2022.

  Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Župa, Dragoljub Radulović, danas je ugostio djecu iz đačkog parlamenta JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i njihove profesore Vesnu Josipović i Oliveru Lučić.

 • 16:16
  28.5.2022.

  Nikšićka policija uhapsila je M. M. (26) nakon što su službenici zaplijenili 39 pvc pakovanja marihuane, ukupne mase oko 50 grama, koju je osumnjičeni, kako se sumnja, prethodno sakrio u jedan napušteni objekat.

 • 11:19
  28.5.2022.

  U Crnoj Gori nema dovoljno podataka o osobama oboljelim od demencije i njihovim potrebama, kao ni o neformalnim vidovima podrške. Usluge osobama oboljelim od demencije uglavnom se svode na institucionalnu zaštitu, dok podrška izostaje posebno u ruralnim područjima Crne Gore.

 • 10:41
  28.5.2022.

  Nikšićku opštinu prije nekoliko dana zahvatilo je veliko nevrijeme praćeno gradom, a iz Opštine najavljuju da će 30. maja opštinska Komisija za procjenu štete od elementarnih nepogoda početi da obilazi zasade na kojima je pričinjena šteta.