Lakše povrijeđena dva pješaka u saobraćajnoj nezgodi

dsc_0049
  • Autor onogost.me
  • 27.01.2016. u 18:46

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 17.30h dogodila na Bulevaru 13. jul, kod „Ibonove“ zgrade, lakše tjelesne povrede zadobili su  Goran (61) i Stojanka Dubljević (61).

Do nezgode je došlo kada je M.Č. (39), upravljajući „Škodom oktavijom“, udario Dubljeveviće koji su pokušavali da pređu ulicu.

Nakon nezgode oni su prevezeni u hitnu službu nikšićke Opšte bolnice gdje su im konstatovvane lakše tjelesne povrede, ali će Goran do sjutra biti zadržan na Hirurškom odjeljnju radi opservacija.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićke policije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.