Autor: onogost.me
Foto: RSCG/arhiva
17:46
22.7.2021.

"Lavice" izgubile od Francuske

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Tokiju, u generalnoj probi pred početak Olimpijskih igara, od Francuske 32:31 (18:15). 


 

Najefikasnija u crnogorskoj selekciji bila je Jovanka Radičević sa sedam, Đurđina Jauković postigla je šest, Itana Grbić pet, a gol manje Dijana Mugoša.

Sa tri gola meč je završila Majda Mehmedović, Ema Ramusović i Jelena Despotović upisale su po dva, a po jedan Andrea Klikovac i Matea Pletikosić.

Crna Gora će prvi meč na Olimpijskom turniru odigrati 25. jula protiv Angole.

Izvor: rtcg.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:06
  28.7.2021.

  U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano i vruće, a najviša dnevna temperatura iznosiće 41 stepen.

 • 19:26
  28.7.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 12:23
  28.7.2021.

  Predstavnici EPCG i Opštine Nikšić – Nikola Rovčanin (Izvršni direktor), Rajko Radusinović (član Odbora direktora EPCG), Bojan Đordan (Izvršni rukovodilac FC Proizvodnja) i Nemanja Vuković (predsjednik SO Nikšić) posjetili su danas Manastir Preobraženja Gospodnjeg na Somini, kako bi pustili u rad solarne panele, čiju je izgradnju, u cjelosti, finansirala EPCG.

 • 10:08
  28.7.2021.

  Proslavljajući Dan državnosti i 13-to julski ustanak crnogorskog naroda grupa Pješivaca u saradnji sa UBNOR-om i antifašistima Nikšića obišla je spomen-kosturnicu poginulih boraca II dalmatinske i V crnogorske brigade kod crkve na Bogetićima, spomenike u Milojevićima i na Zagorku, spomen-ploče kod Budoške pećine, na Mitrovoj ponti i na Pandurici očistila oko njih i položila cvijeće.