Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
17:12
2.6.2020.

"Ljetuj doma"- posebne povoljnosti za domaće turiste

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, kroz kampanju "U društvu prirode" želi da inspiriše lokalno stanovništvo da odmor provede u svojoj zemlji i da se bolje upoznaju sa raznovrsnom i bogatom crnogorskom turističkom ponudom, 


Iz NTOCG navode da je iako je crnogorski turizam u najvećoj mjeri oslonjen na međunarodne dolaske, oni imaju namjeru da u ovoj vanrednoj godini podrže nacionalnu ekonomiju i domaći turizam koji će imati ključnu ulogu u oporavku ovog sektora. 

Kroz saradnju sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i partnerima rade na pripremi niza programa i akcija. 

“U tom smislu, kao glavni partneri pružamo punu podršku realizaciji akcije „Ljetuj doma“ koja ima za cilj da se afirmišu domaći turistički kapaciteti i kroz posebne povoljnosti za građane oni podstaknu da odmor ili vikend provedu u svojoj zemlji i iskoriste priliku da je bolje upoznaju i dožive neke od onih, do sada možda neistraženih segmenata bogate i raznovrsne turističke ponude naše zemlje,” ističu u NTOCG.

Zahvaljujući platformi "Ljetuj doma", građani Crne Gore moći će da pronađu odgovarajuću opciju za ljetnji odmor ili avanturu, uz značajne popuste koji ce biti ponuđeni od strane turističke privrede i besplatno promovisani na sajtu www.ljetujdoma.me. Pored popusta na ugostiteljske usluge, planirane su I dodatne povoljnosti kao što su poklon vaučeri kao što su besplatan vikend, večera, i sl.

"Činjenica je da veliki broj građana nije upoznat sa cjelokupnom domaćom turističkom ponudom. Tome u prilog govore i statistički podaci kakav je npr. podatak da više od 70% crnogoraca nije bilo na Prokletijama. Akcija “Ljetuj doma” naišla je na veliko interesovanje turističkih zaposlenika", zaključuje se u saopštenju NTOCG.

Osim putem sajta, građani će o atraktivnim ponudama i popustima moći da se informišu putem društvenih mreža, facebook I Instagram stranice “Ljetuj doma”.

Izvor: vijesti.me

Ostale vijesti iz kategorije