Maloljetnik uhapšen zbog više počinjenih krađa

55c5c57d-1b90-4e8d-9a72-42630a0a0a6c-policija-bih-690x480
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2016. u 17:10

Sedamnaestogodišnji T.D. iz Nikšića uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio četiri krađe i dvije krađe u pokušaju.

On se sumnjiči da je u periodu od 6. do 17. januara, tokom večernjih sati na teritoriji nikšićke opštine obio više  automobila odnoseći radio kasetofone, alat i akumulator, a u jednom slučaju je ukrao i vozilo “Golf 2” (NK AD 803).

Policija je na osnovu prikupljenih dokaza i operativnih saznanja došla  do podatka da se radi o T.D.

O svemu je obavještena zamjenica Osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, Vesna Krivokapić, koja je nakon saslušanja pomenutog lica u prisustvu roditelja i njegovog priznanja da je počinio navedena krivična djela,  te da je i prodao, a novac potrošio, odlučila da  T.D.  bude upućen u Centar za djecu i omladinu “Ljubović” u Podgoricu u trajanju od dva mjeseca.

Ukradeni golf i dio stvari je pronađen i vraćen vlasnicima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.
Država Crna Gora - Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija tužila je Sindikat prosvjete Crne Gore, radi utvrđivanja nezakonitih odluka o štrajku Sindikata prosvjete Crne Gore, kao i Akta o minimumu procesa rada za vrijeme granskog štrajka u oblasti obrazovanja.