Autor: onogost.me
Foto: Rk Trebjesa
08:11
14.9.2021.

"Medvjedice" dominantne u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji na "Kupu Trebjese"

Na međunarodnom rukometnom turniru "Kup Trebjese", u konkurenciji tri ekipe ŽRK Trebjesa je osvojila prvo mjesto. 

Učestvovale su seniorske i pionirske ekipe iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dok se turnir igrao u okviru Septembarskih dana sporta.


Na kraju seniorke RK Trebjesa sa dvije pobjede ubjedljivo su osvojili prvo mjesto, drugu poziciju je zauzela ekipa RK Zeta, dok je trećeplasirana bila RK Ppdgorica. 

Za najbolju golmanku proglašena je Tijana Peruničić RK Podgorica, najbolja igračica je Maja Ceklić iz RK Zeta, dok je nagradu za najviše postignutih golova primila Anja Drašković iz RK Trebjesa.

I pionirke RK Trebjesa su bile ubjedljive, pa su na kraju zauzele orvo mjesto ispred RK Podgorica i RK Leotar. 

Najbolja golmanka u pionirskoj konkurenciji na turniru bila je Maša Dubljević iz RK Trebjesa, najbolja igračica je Anđelina Orbović, takođe iz RK Trebjesa, dok je najviše golova na turniru postigla Sanja Dulović iz RK Podgorica

Turnir je organizovao RK Trebjesa, a uz pomoć Opštine Nikšić i Sekretarijata za kulturu, mlade, sport i socijalno staranje.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:20
  28.10.2021.

  Specijalnu bolnicu za plućne bolesti „Dr Jovan Bulajić“ u Brezoviku, kraj Nikšića, jedina je specijalizovana ustanova u Crnoj Gori koja se bavi kompletnom dijagnostikom i terapijom svih bolesti iz oblasti pulmologije.

 • 12:11
  28.10.2021.

  Na danas održanoj sjednici Savjet Radio Televizije Nikšić za vrsioca dužnosti generalnog direktora imenovao je dugogodišnjeg novinara Nikolu Markovića, dobitnika najprestižnijih nagrada kao što su Specijalna nagrada EU za istraživačko novinarstvo i Nagrada za životno djelo "Veljko Vlahovic" Udruženja novinara Crne Gore.

 • 09:29
  28.10.2021.

  Država je tokom prošle godine iz budžeta opredijelila oko 198.000 eura vjerskim zajednicama u Crnoj Gori, dok je budžetom za ovu godinu planiran nešto manji iznos od 194.000 eura. To je Dnevnim saopšteno iz Ministarstva pravde i ljudskih i manjinskih prava.

 • 08:15
  28.10.2021.

  Akcija sadnje drveća u dvorištu bolnice "Dr Jovan Bulajić" u Brezoviku održaće se danas, sa početkom u 11h.