Autor: onogost.me
Foto: UCG
16:55
19.1.2020.

Nikšićani zadovoljni praktičnom nastavom skijanja

Studenti treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore pohađaju praktičnu nastavu skijanja na padinama Kopaonika u terminu od 18. do 24. januara 2020. godine.


Uslovi za skijanje su izvanredni. Snijega ima dovoljno. Zadovoljni smo hranom i smještajem. Vjerujem da će naši studenti iskoristiti ovo vrijeme i savladati vještine predviđene nastavnim planom i programom iz nastave skijanje", istakao je mr Dragan Baćović, jedan od nastavnika Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG iz Nikšića.

Da se radi vrijedno kazala je mr Marina Vukotić.

"Radi se kvalitetno. Svaki dan imamo po šest časova nastave", kaže Vukotić.

Nastavu pohađaju studenti posljednje godine osnovnih studija Fizička kultura i zdravi stilovi života, a pored Baćovića i Vukotića nastavu realizuju još prof. dr Rašid Hadžić i mr Marija Bubanja. Opšti je utisak da su svi zajedno odlučni da pored novog iskustva usvoje i nova znanja koja će prenositi novim generacijama.

Vještine skijanja na Kopaoniku savladavaju studenti: Mrdelja Čvorović, Nika Bakić, Aleksandra Furtula, Nikola Kostić, Jovan Pejović, Olivera Perišić, Emir Rastoder, Ivan Roganović, Teodora Roganović, Stefan Smolović, Vladimir Spalević, Vladan Stojanović, Radmila Tomović, Ivana Vuković, Zvezdan Đukić, Dajana Miljanić, Slađana Martinović, Popović Nikola, Sanja Perović, Nikola Šćekić, Marija Šćekić, Aleksandar Roganović i Nina Vujadinović.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:49
  3.6.2020.

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniša Bjeković, prisustvovao je sjednici Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) na kojoj je konstatovao da postoji dodatna potreba za preciznim i potpunim informisanjem javnosti o preduzetim mjerama i eventualnim dodatnim objašnjenima kako bi se spriječile nepotrebne konfliktne situacije na isteku perioda epidemije.

 • 11:51
  3.6.2020.

  Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru, nakon čega je prebačen u Urgentni blok Kliničkiog centra Crne Gore.

 • 11:00
  3.6.2020.

  Nikšićka policija uhapsila je I.S. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 • 10:20
  3.6.2020.

  Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša gostujuću u jutarnjem programu Televizije Vijesti, kazao je da je epidemija koronavirusa završena, ali pandemija i opasnost još uvijek traje. Poručio je da još uvijek moramo da se ponašamo da je virus među nama, iako 28 dana nema novih slučajeva, te dodao da će maske za neke biti obavezne, a za neke ne.