Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva, Screenshot
08:21
14.9.2020.

Nikšićanin ni kriv ni dužan na naslovnicama portala, mediji ga markirali da je pretukao mladića u Novom Sadu

Slika Nikšićanina Ivana Kontića (29) juče je preplavila srbijanske medije uz poziv građanima da jave policiji ako prepoznaju mladića sa fotografije jer je, kako pišu tamošnji pojedini mediji, upravo on, 24. avgusta u Novom Sadu brutalno pretukao dvadesetsedmogodišnjaka.


Kontić, koji je zaposlen u firmi „Erlang“ u Plužinama, kaže za naš portal da je bio zatečen kada su počele da mu na Facebook profilu stižu prijeteće poruke zbog čega je morao da ugasi profil. Ubrzo je shvatio šta se krije iza toga.

Ističe da je ostao šokiran kada je vidio svoju sliku na portalima, a posebno zbog optužbi da je upravo on taj koga novosadska policija traži dvadesetak dana.

Zbog neprovjerenih informacija i ovakvog pisanja kaže da mu je narušen ugled i da će zbog toga neko morati da odgovara.

„U šoku sam, prijaviću sve policiji, tužiću sve te medije, vidio sam i da ima medija iz Crne Gore koji su objavili da sam ja taj napadač. Sačuvao sam slike svake objave. Ja nemam nikakve veze sa tim optužbama , u stvari, ja u svom životu nikad nisam ni bio u Srbiji“, kaže Kontić.

Društvenim mrežama prekjuče se pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, pokušava polomiti ruke. Novosadska policija tvrdi da je identifikovala napadača I.K. (30), da se radi o crngorskom državljaninu, te da za njim intezivno traga, a MUP je raspisao potjernicu za njim i objavio, kako prenose mediji, i fotografiju koja navodno odgovara pravom napadaču.

Ostale vijesti iz kategorije