Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:43
2.12.2019.

Nikšićanka Tijana Draganić trećeplasirana na konkursu Bokeškog Foruma

Tijana Draganić iz Nikšića osvojila je treće mjesto na humanitarnom pjesničkom konkursu Bokeškog Foruma “Tivat 2019”.


Iz Bokeškog foruma saopštili su da je na temu “Hvala ti” pristiglo ukupno 125 pjesama iz cijele bivše Jugoslavije, ali i drugih zemalja, čime je konkurs potvrdio međunarodni karakter.

“Nas u Bokeškom Forumu raduje da je ove godine značajno veliki broj radova iz Boke, kao i da će se dobar dio tih radova naći i u zbirci. Promocija nove zbirke organizovaće se početkom februara 2020. godine, a kompletan prihod od njene prodaje biće i ove godine uplaćen u humanitarne svrhe”, naglasili su u toj organizaciji.

U knjizi će biti objavljeni radovi još prvonagrađene Biljana Vukmanović iz Bara, drugonagrađenog Jasmina Dorić iz Srebrenika i još 26 autora: Jelena Kvaščev (Tivat), Aida Orahovac Kuč (Podgorica), Dina Bavčić (Goražde), Tarik Sakić (Puračić), Vanja Škrobica (Split), Kemal Ljevaković (Tešanj), Branka Kovačević (Berane), Milašin Radović (Beograd), Kristina Pavićević (Tivat), Aleksandra Ljubisavljević (Smederevo), Marica Ferhatbegović (Živnice), Jelena Tomašević (Kotor), Bojana Joksimović (Mojkovac), Dragan Popadić (Tivat), Nikola Marković (Niš), Anđelka Pavlović (Bijela), Joško Bošković (Tivat), Marjan Šantić (Kotor), Tanja Ajtić (Kanada), Vesna Radović (Beograd), Slavko Marković (Novi Pazar), Slavica Damnjanović (Bačka Topola), Jovana Stevović (Nikšić), Gorica Samardžić (Tivat), Marijana Mišić Škanata (Tivat).

Ostale vijesti iz kategorije