Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Obustavljen saobraćaj u Ulici Voja Deretića

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 30.01.2024. u 08:52
Saobraćaj za sve vrste vozila u Ulici Voja Deretića, koja prolazi kroz park-šumu Trebjesa, je obustavljen.

Razlog je najavljena rekonstrukcija. Kako je saopšteno, radovi će trajati dva mjeseca.

Predsjednik Opštine Marko Kovačević danas će obići radove.

On je ranije kazao da je u ime Opštine potpisao ugovore o izvođenju radova na sanaciji dijela Ulice Voja Deretića, priključka Ulice Voja Deretića na Trebješku ulicu i za izgradnju pješačke staze, zelenog pojasa i rasvjete uz Ulicu Voja Deretića.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  4

  1. Kapetan Zupski

   Odlicno …izadjite opet i slikajte tablu koja noje postavljena a u obavezi je da se postavi od strane investitora kad radovi pocinju a kada se zavrsavaju …takodje treba obavjestiti javnost nekolika dana prije …juce izasli ko hajduci pregradili ulicu i pogledajte samo znakove koje su postavili …radimo najprimitivnije sto mozemo a o bezbjednosti niko ne brine…a bitno je da ce se slikati danas ekipa ….podjite pa vidite koliko su uradili u Skolskoj ulici od oktobra ….za tri mjeseca a rok je 18 mjeseci …smijesno i zalosno

  2. Molim novinare portala Onogošt da provjere kod Opštine šta je sa rekonstrukcijom bulevara 13. jul u Kličevu. Radovi su zvanično otvoreni u septembru 2023. godine, tabla uredno postavljena, rok za završetak je oktobar 2024. godine, delegacija izašla na lice mjesta da se slika i od tada apsolutno ništa nije urađeno!

  3. Valjda bi izvođači radova mogli postaviti na početku ulice tablu sa upozorenjem da se izvode radovi, a ne da stotine vozila moraju okretati i vraćati nazad. Može li se išta napraviti sa smislom, razumno… Kako napreduju radovi u Kusidama. Ima li tamo žive duše?

   1. Kapetan Zupski

    Tamo bi morala biti i svjetlosna signalizacija za noc …al ko te pita moze im se …sva sreca pa nijesu neko drvo isjekli i preprijecili put …ne bi me cudilo

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sjutra neće raditi, osim u hitnim slučajevima, saopšteno je iz tog resora.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.