Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:31
9.10.2019.

OŠ “Luka Simonović”: Učenicima predstavljeno kako se nekad učilo i živjelo

Na kreativan i inovativan način, OŠ “Luka Simonović” obilježila je jednu od projektnih aktivnosti međunarodnog obrazovnog projekta SPEKTAR.


Učesnici ovog međunarodnog obrazovnog projekta su učenici VII, VIII i IX razreda sa svojim profesoricama Nadom Orbović i Sandrom Đukanović.

“Organizovali smo i realizovali čas kojem je prisustvovala draga profesorica u penziji, profesorica francuskog jezika i književnosti, pjesnikinja Gordana Sarić. Saznali smo mnogo toga o tome kako se nekad učilo i živjelo, čuli po neku anegdotu iz školskog života i shvatili da učitelj ne može da ostari, jer se druži sa djecom, uvijek je mladog i vedrog duha jer inače, ne bi bio učitelj”, kazali su iz škole dodajući da su učenici diskutovali o tome zašto su nastavnici važni, a zatim čitali pisma koja su proteklih dana pisali nastavnicima.

Času su prisustvovale pedagogica Ana Lalović, pomoćnica direktora Desanka Domazetović i pedagogica, pripravnica Irena Dubljević.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:09
  16.10.2019.

  Iskustvo u zdravstvenoj stanici u Plužinama mladim doktorima pruža priliku da nauče mnogo, a uslovi rada u toj ustanovi su dobri, kazali su ljekari iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli da rade u taj grad.

 • 15:03
  16.10.2019.

  Crnogorski postdiplomci neće plaćati dodatne troškove za magistarsku tezu, a narednih dana biće pojašnjen način primjene odluka, saopštila je direktorica Direktorata za visoko obrazovanje u Ministarstvu prosvjete Mubera Kurpejović.

 • 11:52
  16.10.2019.

  U Park šumi Trebjesa danas je zasađeno 700 novih sadnica, a sama akcija je inicijativa Turističke organizacije Nikšić i Nevladinog udruženja Putevima predaka.

 • 09:08
  16.10.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza i vozačima savjetovali da poštuju saobraćajne propise.