Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:26
14.8.2020.

I ove godine besplatni udžbenici za nikšićke prvake

Lokalna uprava Nikšića i ove godine obezbijedila je besplatne udžbenike za sve prvake sa teritorije opštine Nikšić.


Iz Opštine su istakli da će na ovaj način poželjeti svim prvacima srećan početak školovanja, a roditeljima u velikoj mjeri olakšati opremanje djece za školu.

"Udžbenici će na vrijeme biti distribuirani školama i djeci će biti uručeni prvog radnog dana. Ova odluka smatra se investiranjem u budućnost grada, i uz stipendije, nagrade najboljim studentima, ulaganje u obrazovnu infrastrukturu, dokaz je da se u Nikšiću i te kako vodi računa o učeničkoj i studentskoj populaciji", kazali su iz Opštine.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:19
  22.9.2020.

  Univerzitet Crne Gore spremno dočekuje početak studijske godine uz strogo pridržavanje Preporuka za zaštitu zdravlja studenata i zaposlenih u visokoškolskom obrazovanju tokom trajanja pandemije COVID-19 Instituta za javno zdravlje, zaključak je današnjeg proširenog rektorskog kolegijuma, kojim je predsjedavao rektor Univerziteta Danilo Nikolić, saopšteno je sa UCG.

 • 19:05
  22.9.2020.

  Na sjevernoj Zemljinoj polulopti danas je počela jesen, dok je istovremeno za stanovnike južne polulopte nastupilo proljeće.

 • 18:27
  22.9.2020.

  Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja uspješno nastavljaju aktivnosti u cilju sprečavanja pojave bolesti afričke kuge svinja na teritoriji Crne Gore.

 • 16:53
  22.9.2020.

  Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja u saradnji sa AD „Pivara Trebjesa“ iz Nikšića, u periodu od 10. do 20. septembra 2020. godine realizovao je preventivu kampanju „Kad pijem ne vozim", saopšteno je iz Uprave policije.