Autor: onogost.me
Foto: Pivara Trebjesa
12:31
15.7.2020.

Pivara "Trebjesa" podijelila 6.000 zaštitnih maski

Tokom prethodnog perioda, u situaciji kada se cijelo društvo bori sa epidemijom koronavirusa i kada je naglasak na povećane mjere opreza i zaštite zdravlja svih građana, Pivara “Trebjesa” podržala je ugostiteljske objekte i njihove zaposlene širom Crne Gore, donacijom ukupno 6.000 maski, navode iz ove kompanije. 


Zaštitne pamučne maske, kako su kazali, podijeljene su za oko 500 ugostiteljskih objekata. 

„Pravi prijatelji poznaju se u teškim situacijama. Svjesni da je ugostiteljstvo među najviše pogođenim djelatnostima, odlučili smo da im i ovom donacijom pokažemo da smo uz njih i da brinemo o ugostiteljima, kao jednim od naših najvažnijih partnera. Na ovaj način dajemo doprinos i tome da se u ugostiteljskom objektu svi osjećaju sigurnije – kako radnici, tako i gosti. Nadamo se da ćemo i ovaj izazov uspješno savladati, zajedničkim snagama“, poručili su iz Pivare.

Kako su kazali poštujući sve propisane preventivne mjere i stavljajući bezbjednost i zdravlje svojih zaposlenih, kao i bezbjednost kupaca i potrošača na prvo mjesto, Pivara “Trebjesa” je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:34
  13.8.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:08
  13.8.2020.

  Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova uništio je 60,4 tone neeksplodiranih ubojnih sredstava različitog profila, prikupljenih tokom 2018. i 2019. godine.

 • 14:13
  13.8.2020.

  Nevladina organizacija Društvo mladih ekologa Nikšić (DMEN), u saradnji sa Sekretarijatom za uređenje prostora i zaštitu životne sredine i NVO Zeleni centar, danas je na području Studenačkih glavica organizovala akciju suzbijanja ambrozije.

 • 13:53
  13.8.2020.

  U cilju povećanja upisa romske i egipćanske djece u srednje škole i na fakultete, Ministarstvo prosvjete raspisalo je konkurs za dodjelu stipendija učenicima i studentima.