Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
16:04
23.10.2019.

Počinju restrikcije!

Zbog pogoršane situacije sa dotokom vode na vodoizvorištu Vidrovan kao i padu nivoa u bunarima Poklonci , ugrožena je stabilnost i pouzdanost sistema vodosnadbijevanja, javljaju iz JP “Vodovod i kanalizacija“, zbog čega su prinuđeni da počnu sa najavljenim isključenjima prigradskih naselja sa vodovodne mreže .


Kako su kazali isključenja će se vršiti po utvrđenom rasporedu u vremenskom intervalu od 18h tekućeg do 7h narednog dana i to u ciklusima, svaki treći dan ista grupa

Prva grupa - Kočani, Studenca, Kapino Polje, Poljica i Vitalac, Grebice Mokra Njiva , Glibavac, Miločani , Zavrh , (isključenja 23. oktobar).

Druga  grupa - Kličevo, Straševina, Bogetići, Trebješka ul ica, Ozrinići

Treća grupa - Humci , Ćemenca, Rubeža , Oštrovac , Dragova Luka

Za isključenu grupu obezbijeđeno je vozilo sa pitkom vodom koja će biti dostavljena pozivom na broj 067 608-236

“Još jednom podsjećamo i apelujemo da je nedovoljan dotok vode sa vodoizvorišta Vidrovan , da se već duže u sistemu obezbjeđuje dodatna količina vode sa bunarskih postrojenja Poklonci maksimalnim kapacitetom i da je zbog pada nivoa u funkciji 4 od 5 mogućih bunarskih pumpi, da je potrošnja u prigradskim naseljima enormno velika, da nema trenda pada uprkos apelima i da je zbog ovakve situacije ugrožena stabilnost i pouzdanost sistema vodosnabdijevanja”, istakli sui z JP “Vodovod i kanalizacija”.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:03
  21.11.2019.

  U sklopu projekta ''Biram oporavak'', u Beogradu, je od 19. do 20. novembra održan prvi Regionalni forum o zavisnosti i oporavku od droga. 

 • 15:18
  21.11.2019.

  Organizacija "Župa u srcu” je kroz projekat "Zeleni put" raspisala javni konkurs na temu "Izrada predmeta od recikliranih materijala" u kom mogu učestvovati učenici VII, VIII i IX razreda svih osnovnih škola u Crnoj Gori.

 • 10:06
  21.11.2019.

  M.Š. (34) i P.G. (27) iz Nikšića privedeni su po nalogu osnovnog državnog tužioca na saslušanje nakon što je policija u stanu pronašla 60.780 eura i jedno pakovanje kokaina.

 • 09:07
  21.11.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen.