Polomljene betonske klupe kod Carevog mosta

Facebook/Dejan Ivanović
 • Autor onogost.me
 • 11.05.2023. u 16:51
Nepoznati vandali polomili su sve betonske klupe polomili koje je kod Carevog mosta, prije manje od dva mjeseca, postavila NVO "Pandurica", u saradnji sa Opštinom Nikšić i lokalnom turističkim organizacijom.

Pomenuta NVO je krajem februara, u saradnji sa Turističkom organizacijom, Skupštini opštini (SO) Nikšić podnijela inicijativu da se osvijetli Carev most.

Mještani Stubičkog kraja su više puta skretali pažnju javnosti na veliku količinu smeća koju nesavjesni građani ostavljaju pored i u blizini Carevog mosta.

“Šokirani smo ovim vandalizmom. Ovo treba sve nas da zabrine. Popravićemo klupe i od Carevog mosta nećemo odustati. Nadamo se da će uskoro biti postavljen i video nadzor koji će pomoći da se počinioci uhvate i kazne”, kazao je “Vijestima” Nikola Cicmil iz NVO Pandurica.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Elektroprivreda Crne Gore je danas, nakon što su završene ugovorne obaveze po osnovu sporazuma o zajedničkoj izgradnji, predala opštini Nikšić na upotrebu park šumu Krupac. Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta izgradnje park šume Krupac podrazumijevao je rekonstrukciju zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja i igrališta.
  U skladu sa mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti drumskog saobraćaja u Crnoj Gori, službenici saobraćajne policije su izveli jednodnevnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom „Tehnička ispravnost“.