Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Hakovan Vodovod

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 30.03.2024. u 15:56
DOO Vodovod i kanalizacija Nikšić saopštio je da je poslovno-informacioni sistem ovog Društva bio predmet hakerskog napada iz kog razloga je ovo Društvo privremeno u nemogućnosti da obavlja određene poslove koji proizilaze iz samog sistema. 

Direktor Vodovoda Željko Cicmil nije imao odgovore na upit portala Onogošt koliko je problem ozbiljan, da li funkcionišu sistemi naplate, da li je izgubljena evidencija potrošača i plaćanja…

On je kazao da čekaju nadležne da završe svoj dio posla.

“Ovo Društvo je promptno obavijestilo nadležne državne organe o navedenom događaju koji trenutno vode istragu povodom hakerskog napada. Preduzimaju se dalje radnje na otklanjanju postojećeg problema. O svim novim informacijama odnosno o konačnom ishodu navedene situacije blagovremeno ćemo obavijestiti javnost”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Cicmil.

Iz Vodovoda su zamolili potrošače za razumijevanje zbog novonastale situacije kojoj, kako kažu, Vodovod Nikšić ni na koji način nije doprinio niti je uzrokovao.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  5

   1. A ja mislio sjutra da uplatim 350€ za dio duga. Da sačekam ja ?! Možda sam ih već uplatio?🤷

  1. Ako ne vrate sistem narod vise nema dugova za vodu jer nemaju evidencije nikakve. Za ovakav propust menadzment treba da odgovara posto nijesu zastitili sistem da ne pada kao da je sistem trafike. Zastidje.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Četiri lica su procesuirana zbog krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, te izvršeni pretresi na više lokacija u Nikšiću u okviru višemjesečne istrage pod kodnim nazivom "Drivers", saopšteno je iz Uprave policije.