Autor: onogost.me
Foto: Privatn la arhiva
19:02
3.7.2020.

Požar u suterenu zgrade, manja materijalna šteta

Brzom intervencijom nikšićkih vatrogasaca, danas oko 17h u suterenu zgrade "D Maxa", u Ulici "VI crnogorske", ugašen je požar koji je zahvatio tri podrumske prostorije i poslovne prostore.


Kako su za naš portal kazali pripadnici Službe zaštite i spašavanja koji su izašli na teren sa dvoje vatrogasnih kola pravovremenom reakcijom spriječeno je širenje požara ka ostatku zgrade.

Tačan uzrok požara nije poznat ali se prpoatavlja da ga je prouzrokovao kvar na klima uređaju.

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:36
  9.8.2020.

  Paket pomoći u obliku osnovnih životnih namirnica, sredstava za higijenu i domaćinstvo danas je stigao u dom Nadežde Spahić, u naselju Gračanica, zahvaljući volonterima ALFA Centra.

 • 09:09
  9.8.2020.

  U većem dijelu zemlje jutros se saobraća po uglavnom suvim kolovozima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

 • 08:24
  9.8.2020.

  Škole će, možda, biti potrebno za više različitih scenarija tokom narednih godinu ili dvije, zavisno od epidemiološke situacije. Ključno je da se osmisle kvalitetni i fleksibilni scenariji koji će omogućiti školama da relativno lako i brzo prelaze sa sistema učenja na daljinu, na kombinovani pristup ili na potpuno otvaranje.

 • 19:28
  8.8.2020.

  Pištolj revolucionara, učesnika NOB-a i narodnog heroja Save Kovačevića biće dio budućeg Vojnog muzeja, saopšteno je danas na Tviter nalogu Ministarstva odbrane.