Autor: onogost.me
Foto: Arhiva
20:51
25.1.2021.

Sjutra oblačno sa padavinama, krajem dana razvedravanje

U Crnoj Gori sjutra če biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimično sa slabim do umjerenim padavinama, snijeg, a u nižim predjelima na jugu kiša, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.


Krajem dana ili tokom noći, u južnim i centralnim predjelima, postepeno razvedravanje.

Vjetar umjeren i jak, ponegdje na udare i veoma jak, sjevernih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha od -8 do 8, najviša dnevna od -5 do 11 stepeni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:39
  1.3.2021.

  Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI) pokrenulo je akciju pod nazivom Prijavite korupciju, nepotizam i sve zloupotrebe u našem resoru.

   

 • 16:17
  1.3.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:12
  1.3.2021.

  Pripadnici Uprave policije će vršiti detaljne kontrole poštovanja novih mjera koje su predviđene Naredbom o izmjenama i dopunama naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa, saopšteno je iz UP.

 • 14:43
  1.3.2021.

  Od početka primjene Odluke o određivanju novčane naknade za novorođeno dijete na području opštine Nikšić, od 1. januara 2021. godine do danas, naši sugrađani podnijeli su ukupno 41 zahtjev za isplatu novčane nadoknade za novorođenčad, dok su tri zahtjeva odbijena jer nijesu podnešena u skladu sa utvrđenim kriterijumima, saopšteno je iz opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.