Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:31
21.5.2019.

Sportsko-rekreativnim druženjem obilježili Dan nezavisnosti

U susret 21. maju, Danu nezavisnosti Crne Gore, OŠ “Dobrislav Đedo Perunović” sa Bogetića i OŠ “Milosav Koljenšić” sa Slapa - Danilovgrad, organizovale su sportsko-rekteativno druženje na Glavi Zete.


Učesnici druženja bili su učenici i nastavnici dvije pomenute škole.

Takmičenje je organizovano u fudbalu, nadvlačenju konopa, štafetnim igrama, šutiranju na koš i streljaštvu.

“Takmičenje je imalo zabavni karakter pa je rezultat u konačnom plasmanu bio neriješen. Na kraju sportsko-rekreativnog druženja, organizovan je ručak za sve učesnike. Direktori škola Novica Gardašević i Željko Jaredić, zadovoljni su današnjom manifestacijom i očekuju da će ista postati tradicionalna”, naveli su iz OŠ “Dobrislav Đedo Perunović”.

Takođe, kako su istakli, plan je u narednom periodu proširiti druženje sa drugim školama, prije svega sa onim sličnim po broju učenika i nastavnika.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:01
  21.8.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 08:34
  21.8.2019.

  Organizacija "Župa u srcu" za danas je zakazala veliku akciju čišćenja divljih deponija u Župi.

 • 08:22
  21.8.2019.

  Uprkos najavama lokalne uprave da će do kraja maja i tokom juna 2016. godine gradske fontane, koje su odavno „presušile“, biti u funkciji, to se nije dogodilo. Tako, već neko vrijeme voda teče samo iz fontane na Trgu slobode.

 • 08:08
  21.8.2019.

  Humanitarna akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine, proširena je i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.