Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:31
21.5.2019.

Sportsko-rekreativnim druženjem obilježili Dan nezavisnosti

U susret 21. maju, Danu nezavisnosti Crne Gore, OŠ “Dobrislav Đedo Perunović” sa Bogetića i OŠ “Milosav Koljenšić” sa Slapa - Danilovgrad, organizovale su sportsko-rekteativno druženje na Glavi Zete.


Učesnici druženja bili su učenici i nastavnici dvije pomenute škole.

Takmičenje je organizovano u fudbalu, nadvlačenju konopa, štafetnim igrama, šutiranju na koš i streljaštvu.

“Takmičenje je imalo zabavni karakter pa je rezultat u konačnom plasmanu bio neriješen. Na kraju sportsko-rekreativnog druženja, organizovan je ručak za sve učesnike. Direktori škola Novica Gardašević i Željko Jaredić, zadovoljni su današnjom manifestacijom i očekuju da će ista postati tradicionalna”, naveli su iz OŠ “Dobrislav Đedo Perunović”.

Takođe, kako su istakli, plan je u narednom periodu proširiti druženje sa drugim školama, prije svega sa onim sličnim po broju učenika i nastavnika.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:30
  16.6.2019.

  Male bespilotne letjelice – dronovi u posljednjih nekoliko godina postali su popularni u svijetu. Izuzetak nije ni Crna Gora. Zvanično u našoj državi ih je registrovano 266, ali i da nelegalnih ima mnogo više. 

 • 11:43
  16.6.2019.

  Dekanica Filološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, Tatjana Jovović kazala je da na tom fakultetu radi više od sto profesora, saradnika u nastavi i lektora, ali da im nedostaje domaći kadar na Studijskom programu za njemački jezik i književnost.

 • 10:57
  16.6.2019.

  U Crnoj Gori su danas vremenski uslovi za vožnju povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. 

 • 07:49
  16.6.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.