Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
18:47
20.1.2022.

Tokom protesta napadnut dopisnik TVCG

Tokom protesta koji je večeras održan u Nikšiću, u znak "čuvanja izborne volje od 30. avgusta", napadnut je dopisnik Televizije Crne Gore Slobodan Doknić.


Doknića je varbalno napao, a potom i počupao nepoznati muškarac. 

Novinaru, koji je bio na radnom zadatku, nepoznati muškarac tražio je da izbriše snimak i pokušao da mu uzme telefon.

Novinar RTCG dao je izjavu u CB povodom ovog slučaja. 

Građani su okupljanje počeli na Trgu Šaka Petrovića, da bi potom došetali ispred Opštine, gdje im se obratio predsjednik SO Nemanja Vuković. 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:29
  28.5.2022.

  Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Župa, Dragoljub Radulović, danas je ugostio djecu iz đačkog parlamenta JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i njihove profesore Vesnu Josipović i Oliveru Lučić.

 • 16:16
  28.5.2022.

  Nikšićka policija uhapsila je M. M. (26) nakon što su službenici zaplijenili 39 pvc pakovanja marihuane, ukupne mase oko 50 grama, koju je osumnjičeni, kako se sumnja, prethodno sakrio u jedan napušteni objekat.

 • 11:19
  28.5.2022.

  U Crnoj Gori nema dovoljno podataka o osobama oboljelim od demencije i njihovim potrebama, kao ni o neformalnim vidovima podrške. Usluge osobama oboljelim od demencije uglavnom se svode na institucionalnu zaštitu, dok podrška izostaje posebno u ruralnim područjima Crne Gore.

 • 10:41
  28.5.2022.

  Nikšićku opštinu prije nekoliko dana zahvatilo je veliko nevrijeme praćeno gradom, a iz Opštine najavljuju da će 30. maja opštinska Komisija za procjenu štete od elementarnih nepogoda početi da obilazi zasade na kojima je pričinjena šteta.