Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trojica Nikšićana osumnjičena za teške krađe

panorama
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2016. u 16:27

Nikšićka policija podnijela je krivične prijave protiv Luke Lučića (34), Milana Vukasovića (40) i Andrije Aleksića (19). 

Lučić se tereti za krivična djela krađa i teška krađa, Vukasoviću se na teret stavljaju dva krivična djela teška krađa, a Aleksiću  teška krađa. 

Kako je utvrđeno kriminalističkom obradom, Luka Lučić je  krajem maja ove godine  na šetalištu Alekse Backovića  sa  leđa  prišao Milijani Jovanović (60), iz džepa joj izvukao novčanik  u kome se nalazio novac i lična dokumenta, nakon čega je pobjegao. Na isti način je u Ulici Peka Pavlovića  prišao sugrađanki Radojki Tepevčević (67), i tom prilikom joj oteo novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Pretragom terena pronašla  pronađeni su otuđeni predmeti koje je osumnjičeni odbacio, da bi potom bili predati ODT- u u Nikšiću, i upućeni na vještačenje.

Vukasović se sumnjiči da je u februaru ove godine provalio u stan  vlasništvo Dejana Lučića, tom prilikom otuđio više tehničkih aparata, stvari i predmeta nakon čega je pobjegao  u nepoznatom pravcu. On je provalio i u prostorije Doma zdravlja odakle je iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć otuđio računar. Otisci sa lica mjesta su uzeti  i upućeni na vještačenje. 

 Andrija Aleksić se sumnjiči da je, takođe, u februaru  ove godine provalio u prodavnicu “Roda”  u Dragovoj Luci  te otuđio veću količinu cigareta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić krivično su procesuirali Z.G. (52) iz Nikšića koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.