UP: Radi se na identifikaciji navijača Sutjeske koji su uzvikivali „Nož, žica, Podgorica“

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 30.05.2023. u 10:11
Uprava policije saopštila je da po nalogu tužioca rade na identifikaciji navijača Sutjeske koji su sinoć uoči finalne utakmice za Kup Crne Gore sa tivatskim Arsenalom, uzvikivali "Nož, žica, Podgorica".

“Službenici Uprave policije preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u odnosu na sinoćni događaj u tom gradu, a u kojem je učestvovala navijačka grupa FK Sutjeska, „Vojvode“, kada su prilazeći stadionu „Pod Goricom“ uzvikivali „Nož, žica, Podgorica“”, naveli su iz policije.

Kako su kazali, po nalogu postupajućeg tužioca policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti na identifikaciji ovih lica, nakon čega će se tužilac izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Boze budaletina,pa sta ocekivati sjutra od takvih monstruma koji do podne mrze sebe a od podne citav svijet! Samo dobre kazne po dzepu,nista drugo!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.