(VIDEO) Ulica Živka Nikolića još nije završena, a kad će ne znamo

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 10.05.2023. u 08:22
Ulicom Živka Nikolića ovih dana prolaze samo oni koji moraju. Ako ste već zaputili ulicom koja nosi ime po slavnom režiseru, velikanu jugoslovenske kinematografije, dočekaće vas blato i rupe.

Na loše stanje žale se i građani.

“Izvođači radova ostavili rupe, glib. Niti rade, kao da je selo, a ne centar grada. Ako može neki medijski apel dva kamiona pijeska da se naspe jer je ovo strava i užas za centar grada”, naveo je ranije čitalac portala.

Budžetom za tekuću godinu Opština je za rekonstrukciju Ulice Živka Nikolića i Široke ulice opredijelila 1.300.000 eura.

”Ulica je ranije rekonstruisana u dužini od 70 metara, a dužina nastavka ulice do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle, zajedno sa dvije bočne ulice, iznosi 164 metra. Poprečni profil ulice projektovan je na dvije saobraćajne trake od po tri metra i obostranim trotoarima širine 1,5 metara. Planirano je i postavljanje rasvjete”, stoji u izvještaju o radu predsjednika Opštine za 2022. godinu.

Investitor radova je Opština Nikšić, izvođač nikšićka firma “Akropolis”. Rok za završetak radova je 50 dana.

Jelena Šekarić, sekretarka Sekretarijata za investicije i projekte Opštine Nikšić, kazala je za Vijesti da su određeni radovi započeti, iako nije riješen spor oko imovinsko-pravnih odnosa.

Iako se čekalo da Nikolić u rodnom Nikšiću dobije ulicu, koliko će trajati njena rekonstrukcija ostaje nam da ispratimo.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. postovana gospodjo Sekaric nisu problem pravno imovinski odnosi no sto zgrada je u opstinsko i sprat vise sagradjen bez dozvola.Zgrada je zauzela vise od osadeset posto placa.Sramota i bruka grada Niksica.Nista se nece gradit dok nedodje vise tuzilastvo papiri su spremni pa cete odgovarat njima.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.