Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
08:16
25.1.2021.

Vodovod: Preporučeno taloženje i filtriranje vode

Posljednje padavine rezultirale su novo zamućenje na vodoizvorištu Vidrovan, pa iz nikšićkog Vodovoda preporučuju potrošačima taloženje i filtriranje vode za piće.


"Zamućenje vode je trenutno malo iznad granične vrijednosti, ali ima trend rasta i neravnomjerno se raspoređuje kroz vodovodnu mrežu, zbog čega se preoporučuje taloženje ili filtriranje. Eventualna potreba za prokuvavanjem će biti blagovremeno javljena", naveli su iz Vodovoda.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:52
  6.3.2021.

  U Crnoj Gori jutros su saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto - moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 09:06
  6.3.2021.

  Inspektori Uprave za inspekcijske poslove u posljednje dvije sedmice izrekli su 18.200 eura kazni za one koji nijesu poštovali mjere protiv širenja korona virusa, a pokrenuta su i tri prekršajna naloga pred prekršajnim sudovima, rečeno je Pobjedi iz te institucije.

 • 22:09
  5.3.2021.

  U južnim i centralnim predjelima Crne Gore sjutra će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo, u popodnevnim satima sa dužim sunčanim intervalima.

 • 18:29
  5.3.2021.

  Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović danas je primio priznanje "Šampion solidarnosti", koje je dobio taj savjet jednoglasnom odlukom komisije formirane od strane Opštine Nikšić.