Vuković: Ni jedan antifašistički simbol ili stalni naziv neće biti niti uklonjen niti zamijenjen

Facebook/Nemanja Vuković
 • Autor onogost.me
 • 25.04.2023. u 13:59
Ni jedan antifašistički simbol ili stalni naziv neće biti niti uklonjen niti zamijenjen, već naprotiv — biće poštovan i nepromjenljiv. Oni su dio naše kulture sjećanja na herojsku borbu naših predaka, znakovi prepoznavanja Nikšića kao jednog od simbola antifašizma. I, tako će i ostati, naveo je predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković.

“Drago mi je da su predstavnici Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore na današnjem prijemu podržali gore navedeni stav, koji sam iznio više puta u prethodnom periodu”, istakao je on.

Za kraj je poručio da samo zajednički, “poštujući našu slavnu prošlost, možemo izgraditi sigurnu i bolju budućnost za sve”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.