Autor: onogost.me
Foto: SO Nikšić
14:46
24.9.2021.

Za građane i privrednike 70 besplatnih sajtova

Predsjednik Skupštine opštine (SO) Nikšić, Nemanja Vuković potpisao je sa kompanijom "Laganoo" ugovor o donaciji 70 veb-sajtova - online prodavnica, u vrijednosti od 77.000 eura, koje će Opština Nikšić, putem javnog poziva, dodijeliti građanima i privrednicima.


"Time će im se stvoriti mogućnost da predstave svoj proizvod ili usluge, i adekvatno iskoriste sve prednosti elektronske trgovine. Kompanija „Laganoo“ besplatno će kreirati veb-sajtove, odnosno onlajn prodavnice, a korišćenje i održavanje biće potpuno besplatno prvih godinu dana. Uz to, biće organizovana kompletna obuka, tokom koje će zainteresovanima biti prezentovano kako i u koje svrhe najefikasnije mogu koristiti platformu", kazali su iz Službe za skupštinske poslove.

Vuković je zahvalio na donaciji i istakao njen značaj u cilju snaženja ukupnog privrednog ambijenta.

"Ovo je novi dokaz riješenosti Opštine da sve svoje kapacitete stavi u službu građana", poručio je on.

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:29
  25.10.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

   

 • 12:54
  25.10.2021.

  Savjet mjesne zajednice nikšićka Župa uručio je danas JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću, kompjuter sa pratećom opremom.

 • 11:21
  25.10.2021.

  Uprava za inspekcijske poslove tokom vikenda kontrolisala je 23 ugostiteljska objekta u Nikšiću, prilikom čega su inspektori podnijeli četiri krivične prijave zbog neposjedovanja kovid potvrde.

 • 07:53
  25.10.2021.

  Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je jutros u 4.52 minuta registrovao zemljotres manje jačine, sa epicentrom 4 kilometra istočno od Stubice, kod Nikšića.