Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:35
23.10.2019.

Za Viktorovo liječenje potrebno 3.000 eura

Za liječenje petogodišnjeg Viktora Radulovića, koji ima problema sa bubrezima, potrebno je oko tri hiljade eura.


Porodica Igora Radulovića iz Nikšića živi u jako teškim uslovima. Igor i Ana imaju troje djece i žive u trošnoj kući u selu Šume, koju im je uz minimalnu nadoknadu i uz obavezu da plaćaju dažbine ustupila rođaka.

Igor je invalid jer nema lijevu šaku pa samim tim ne može naći zaposlenje koje bi mnogo pomoglo ovoj porodici. I da nevolja nikad ne dolazi sama dokaz je i ova porodica.

Naime, njihov drugi sin Viktor, ima velikih problema sa bubrezima pa je zbog toga i operisan. Viktoru je potrebno dalje liječenje u Zagrebu za šta roditelji nemaju sredstava obzirom da žive od socijalne pomoci. Viktorovo liječenje kostaće oko 3.000 eura sa troškovima puta i za ovu porodicu to je nedostižan iznos. Takođe zbog Viktorovog lošeg zdrastvenog stanja porodici je potrebno da što prije obezbijede sanitarni čvor koji kuća nema.

 

Igor je radeći privatno i pored toga što nema šaku uspio da ozida dodatnu prostoriju, ali za ostalo nema sredstava uprkos svoj volji i želji koju ima. Mi pozivamo sve ljude dobre volje i privrednike da nam pomognu da Viktor pođe na liječenje i kao zdrav dječak nastavi svoje djetinjstvo, takođe molimo sve privrednike  da pomognu u materijalu kako bi se završilo kupatilo koje bi olakšalo život i porodici i malenom Viktoru.

Svi koji žele pomoći Radulovićima mogu uplatiti sredstva na žiro račun: 535-0100100139973-09, Prva banka Crne Gore, na ime Igora Radulovića.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:53
  10.7.2020.

  Veterani Sutjeske juče su obišli renoviranu spomen česmu, podignutu u čast Borislava Gajice Đurovića, fudbalera koji je zajedno sa njima nastupao za “plave”, a kasnije sa uspjehom igrao za beogradski Partizan, kao i za španski Valjadolid.

 • 22:07
  9.7.2020.

  U prvih pola godine sudovi su riješili 99,3 odsto predmeta, čime su predsjednici sudova i sudije dokazali da se svojim radom i postignutim rezultatima sudska vlast oduprla svim pritiscima, poručila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

 • 21:11
  9.7.2020.

  Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina, saopšteno iz Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).

 • 19:30
  9.7.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.