Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:35
23.10.2019.

Za Viktorovo liječenje potrebno 3.000 eura

Za liječenje petogodišnjeg Viktora Radulovića, koji ima problema sa bubrezima, potrebno je oko tri hiljade eura.


Porodica Igora Radulovića iz Nikšića živi u jako teškim uslovima. Igor i Ana imaju troje djece i žive u trošnoj kući u selu Šume, koju im je uz minimalnu nadoknadu i uz obavezu da plaćaju dažbine ustupila rođaka.

Igor je invalid jer nema lijevu šaku pa samim tim ne može naći zaposlenje koje bi mnogo pomoglo ovoj porodici. I da nevolja nikad ne dolazi sama dokaz je i ova porodica.

Naime, njihov drugi sin Viktor, ima velikih problema sa bubrezima pa je zbog toga i operisan. Viktoru je potrebno dalje liječenje u Zagrebu za šta roditelji nemaju sredstava obzirom da žive od socijalne pomoci. Viktorovo liječenje kostaće oko 3.000 eura sa troškovima puta i za ovu porodicu to je nedostižan iznos. Takođe zbog Viktorovog lošeg zdrastvenog stanja porodici je potrebno da što prije obezbijede sanitarni čvor koji kuća nema.

 

Igor je radeći privatno i pored toga što nema šaku uspio da ozida dodatnu prostoriju, ali za ostalo nema sredstava uprkos svoj volji i želji koju ima. Mi pozivamo sve ljude dobre volje i privrednike da nam pomognu da Viktor pođe na liječenje i kao zdrav dječak nastavi svoje djetinjstvo, takođe molimo sve privrednike  da pomognu u materijalu kako bi se završilo kupatilo koje bi olakšalo život i porodici i malenom Viktoru.

Svi koji žele pomoći Radulovićima mogu uplatiti sredstva na žiro račun: 535-0100100139973-09, Prva banka Crne Gore, na ime Igora Radulovića.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:03
  21.11.2019.

  U sklopu projekta ''Biram oporavak'', u Beogradu, je od 19. do 20. novembra održan prvi Regionalni forum o zavisnosti i oporavku od droga. 

 • 15:18
  21.11.2019.

  Organizacija "Župa u srcu” je kroz projekat "Zeleni put" raspisala javni konkurs na temu "Izrada predmeta od recikliranih materijala" u kom mogu učestvovati učenici VII, VIII i IX razreda svih osnovnih škola u Crnoj Gori.

 • 10:06
  21.11.2019.

  M.Š. (34) i P.G. (27) iz Nikšića privedeni su po nalogu osnovnog državnog tužioca na saslušanje nakon što je policija u stanu pronašla 60.780 eura i jedno pakovanje kokaina.

 • 09:07
  21.11.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen.