Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
15:03
15.2.2020.

Župa: Radionica o organskoj poljoprivredi

Radionica "Organska proizvodnja hrane – uticaj upotrebe hemijskih sredstava u poljoprivredi na zdravlje ljudi i životnu sredinu" koja je dio projekta "Zeleni put" biće održana u ponedjeljak 17. februara u 10h u prostorijama OŠ "Dušan Bojović" u Župi. 


Radionicu organizuje NVO Župa u srcu u saradnji sa OŠ "Dušan Bojović", a namijenjena je kako đacima tako i roditeljima.

Svi oni će biti u prilici da se upoznaju sa osnovnim principima organske poljoprivrede i njenom uticaju na zaštitu životne sredine.

Ovaj projekat finansira Evropska unija, a sufinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore u okviru projekta FORS Montenegra Green Economy for Advanced Region /Zelena ekonomija za razvoj regiona.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:49
  3.6.2020.

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniša Bjeković, prisustvovao je sjednici Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) na kojoj je konstatovao da postoji dodatna potreba za preciznim i potpunim informisanjem javnosti o preduzetim mjerama i eventualnim dodatnim objašnjenima kako bi se spriječile nepotrebne konfliktne situacije na isteku perioda epidemije.

 • 11:51
  3.6.2020.

  Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru, nakon čega je prebačen u Urgentni blok Kliničkiog centra Crne Gore.

 • 11:00
  3.6.2020.

  Nikšićka policija uhapsila je I.S. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 • 10:20
  3.6.2020.

  Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša gostujuću u jutarnjem programu Televizije Vijesti, kazao je da je epidemija koronavirusa završena, ali pandemija i opasnost još uvijek traje. Poručio je da još uvijek moramo da se ponašamo da je virus među nama, iako 28 dana nema novih slučajeva, te dodao da će maske za neke biti obavezne, a za neke ne.