Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
16:58
11.11.2019.

Župljani skupljaju hranu za socijalno ugrožene porodice

Savjet MZ Župa Nikšićka, u saradnji sa Crvenim krstom Nikšić, OŠ "Dušan Bojović" i Savjetom roditelja od sjutra, pa do petka 15. novembra organizuje sabirnu akciju prikupljanja osnovnih životnih namirnica.


"Svi koji to mogu, doniranu hranu da donesu u prostoriju OŠ "Dušan Bojović". Potrebno je donirati brašno, šećer, ulje, so, tjestenina, krompir, kupus, i dr. Pozivamo sve mještane i domaćinstva u Župi da se priključe ovoj akciji i na taj način pokažemo da smo spremni makar i kroz ove simbolične aktivnosti pomognemo socijalno ugrožene porodice. Naše malo nekome znači puno. Takođe, ova akcija treba da pokaže i izuzetno dobru saradnju naše zajednice sa Crvenim krstom koji je uvijek izlazio u susret za svaki apel iz naše mjesne zajednice.", poručio je predsjednik Mjesne zajednice Župa Dragoljub Radulović.

Svu prikupljenu hranu predstavnici Crvenog krsta će preuzeti u petak u 13h.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:03
  11.12.2019.

  Košarkaški savez Crne Gore oprostio se od jednog od najboljih, poručio je predsjednik KSCG-a Veselin Barović na Komemorativnoj sjednici povodom smrti Želimira Željka Cerovića.

 • 15:29
  11.12.2019.

  Količina i tempo kojim trenutno koristimo prirodne resurse našeg podneblja prevazilazi održivost. Direktan efekat ovakvog odnosa prema prirodnim resursima je jak pritisak i izazivanje opasnosti za vrste, staništa i lokalne zajednice. Moramo biti svjesni da je biodiverzitet temelj zdravlja planete i ima direktan uticaj na život svih nas, saopštili su iz NVO „Morakovo“.

 • 14:35
  11.12.2019.

  Diskriminacija Roma toliko je prisutna, da je ta grupa ljudi navikla na nju. Iako ima pomaka neophodno je i dalje raditi na jačanju svijesti o aktivizmu mladih kao i razbijanju stereotipa, poruka je sa drugog Forum teatra, koji je održan na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, u okviru projekta ''Mladi promovišu sebe i svoju kulturu - Mi smo tu''.

 • 13:34
  11.12.2019.

  Političke partije reagovale su povodom sinoćnjeg ranjavanja nikšićkog biznismena Miodraga Dake Davidovića, na kojeg je nepoznati napadač ispalio hitac u lobiju hotela "Kraun plaza" u Beogradu.