Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
16:58
11.11.2019.

Župljani skupljaju hranu za socijalno ugrožene porodice

Savjet MZ Župa Nikšićka, u saradnji sa Crvenim krstom Nikšić, OŠ "Dušan Bojović" i Savjetom roditelja od sjutra, pa do petka 15. novembra organizuje sabirnu akciju prikupljanja osnovnih životnih namirnica.


"Svi koji to mogu, doniranu hranu da donesu u prostoriju OŠ "Dušan Bojović". Potrebno je donirati brašno, šećer, ulje, so, tjestenina, krompir, kupus, i dr. Pozivamo sve mještane i domaćinstva u Župi da se priključe ovoj akciji i na taj način pokažemo da smo spremni makar i kroz ove simbolične aktivnosti pomognemo socijalno ugrožene porodice. Naše malo nekome znači puno. Takođe, ova akcija treba da pokaže i izuzetno dobru saradnju naše zajednice sa Crvenim krstom koji je uvijek izlazio u susret za svaki apel iz naše mjesne zajednice.", poručio je predsjednik Mjesne zajednice Župa Dragoljub Radulović.

Svu prikupljenu hranu predstavnici Crvenog krsta će preuzeti u petak u 13h.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:07
  9.7.2020.

  U prvih pola godine sudovi su riješili 99,3 odsto predmeta, čime su predsjednici sudova i sudije dokazali da se svojim radom i postignutim rezultatima sudska vlast oduprla svim pritiscima, poručila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

 • 21:11
  9.7.2020.

  Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina, saopšteno iz Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT).

 • 19:30
  9.7.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:21
  9.7.2020.

  Operativni štab za praćenje epidemiološke situacije u turističkoj sezoni, u čijem radu učestvuju i predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, pripremio je „Akcioni plan monitoringa i postupanja u slučaju pojave bolesti COVID-19 kod turista tokom boravka u Crnoj Gori“ kao i „Preporuke i uputstva Instituta za javno zdravlje u vezi obolijevanja od COVID-19“, saopštilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT).