Autor: onogost.me
Foto: Cinema 213
08:14
28.11.2021.

Četiri projekcije danas u Cinemi 213

U bioskopu Cinema 213 danas vas čekaju četiri filma.


Komedija "Enkanto magični svijet” će se prikazati u 13h u 3D projekciji, a ovo je animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Enkanto.

Magija Enkanta blagoslovila je svako dijete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, svako dijete, osim jednog – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Slijede akcije "Južni vjetar 2- Ubrzanje" u 15h, a zatim „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ u 17.30h. Kada samohrana majka i njeno dvoje djece stignu u mali grad, počinju da otkrivaju povezanost sa originalnim istjerivačima duhova i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio za sobom. 

Triler „Gučijevi“ čeka vas u 20h, a inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vrijedi i dokle će porodica ići radi kontrole.

Ostale vijesti iz kategorije