Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:46
8.11.2020.

Cinema 213: Četiri filma na repertoaru

U bioskopu Cinema 213 danas će biti prikazana četiri filma.


Komedija „Lesi se vraća kući“ sinhronizovano počinje u 14.15h.

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

U 16h na repertoaru je komedija „Vikend sa ćaletom“.

Slijedi drama “Streljcov” u 18h. Do svoje dvadesete godine Eduard Streljcov je imao sve o čemu se može sanjati: talenat, novac, slavu i ljubav. On je zvijezda u usponu sovjetskog fudbala. Cijela zemlja očekuje pobjedu od nacionalnog tima na predstojećem Svjetskom prvenstvu gdje će Streljcov da se suprotstavi velikom brazilskom fudbaleru Peleu. Međutim, neprijatelji sportiste uništavaju njegovu karijeru nekoliko dana prije nego što tim krene na događaj. Kada se čini da se njegova sportska karijera zauvijek završila, Streljcov mora ponovo da uđe na teren i dokaže da je pravi šampion koji zaslužuje ljubav od svih.

Dan će u 20h zatvoriti triler “The Doorman”. Po povratku iz borbe, žena počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gdje se sprijatelji sa jednom porodicom. Ali, kada banda lopova odluči da napadne tu porodicu i oduzme im sve njihove dragocjenosti, ona je sve što stoji između njih.

Ostale vijesti iz kategorije