Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:00
18.8.2019.

Cinema 213: Četiri projekcije na repertoaru

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.


Dan će početi porodičnom avanturom “Kralj lavova” koja će se prikazati u 14.25h, samo dva sata kasnije gledaoci će biti u prilici da pogledaju dramu “Bijela vrana“.

Urnebesna komedija “Dobri momci“ vas čeka u 18.40h. Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gdje će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne umije da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne smije ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave prije nego što se Maksov otac vrati kući, momci bježe iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bježanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki.

Poslednji film „Bilo jednom... u Holivudu“ biće prikazan u 20.20h.Ovo je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vrijeme vrhunca hipi Holivuda.

Ostale vijesti iz kategorije