Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas četiri filma

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2019. u 06:00

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 je pet projekcija.

Dan će otvoriti u 12.30h porodična avantura “Priča o igračkama“, dok će u drugom terminu, tog istog dana u 16.15h  biti prikazan u 3D projekciji.

Vudi je uvijek bio siguran u to koje je njegovo mjesto u svijetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dijete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao dio zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese cijelu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Poslije mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmijenili su njenu nježnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

Komedija “Vilijeva planeta” vas čeka u 14.25h, dok je u 18.15h planirano prikazivanje istorijske drame “Dauntonska opatija“.

Termin u 20.350h rezevisan je za triler “Na đavoljem putu“.

Reditelj i scenarista je Jason Cabell – bivši pripadnik specijalnih jedinica (Navy SEAL). Scenario je napisan na osnovu njegovog ličnog iskustva iz Kolumbije kada je sarađivao sa Odredom za suzbijanje narkotika (DEA). Radnja filma prati put droge od Meksika, preko SAD do Kanade. Izvršni direktor međunarodnog konglomerata šalje svoja dva najbolja čovjeka da istraže nestanak nekoliko pošiljki kokaina i nađu krivca u lancu krijumčarenja droge.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci